Întârzieri la plata burselor elevilor, în Prahova. Banii ar fi trebuit să intre în cont pe 15 noiembrie

Întârzieri la plata burselor elevilor, în Prahova. Banii ar fi trebuit să intre în cont pe 15 noiembrie

Sunt intarzieri neanuntate la plata burselor pentru elevi, in Prahova.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Mai multi parinti ne-au transmis pe adresa redactiei reclamatii cu privire la neplata drepturilor banesti cuvenite elevilor, care ar fi trebuit sa intre pe card pe 15 noiembrie.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Ministerul Educatiei a comunicat faptul ca a transferat sumele aferente platii burselor in fiecare judet, insa, in Prahova, banii intarzie sa apara in contul elevilor.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

IMPORTANT: Banii sunt virați școlilor de Ministerul Educației, prin inspectoratele școlare, primăriile fiind eliminate din lanțul birocratic

„Prima plată a burselor din anul școlar 2023-2024 se va face pe 15 noiembrie, pentru lunile septembrie și octombrie, urmând ca bursele să se plătească lunar, de către școli, la data de 15 a fiecărei luni, pentru luna precedentă, conform metodologiei de acordare a burselor școlare. Banii pentru 1.289.994 de burse sunt virați școlilor de Ministerul Educației, prin inspectoratele școlare.”, anuntase, initial, Ministerul Educatiei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191