INTERVIU EXCLUSIV/ Managerul Spitalului Voila, dr. Irina Minescu, se alătură campaniei Phonline.ro „Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!”

INTERVIU EXCLUSIV/ Managerul Spitalului Voila, dr. Irina Minescu, se alătură campaniei Phonline.ro „Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!”

Revenim cu un nou episod in cadrul campaniei „Spune NU drogurilor, cat inca mai poti”, de data aceasta avand-o alaturi pe dr. Irina Minescu, managerul Spitalului Voila, intr-un interviu exclusiv.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Cat de grave sunt efectele consumului de substante interzise, cat de anevoioasa este recuperarea si ce rol joaca familia in reabilitarea unui tanar cu probleme de adictie aflam din interviul realizat de redactia Phonline.ro cu managerul spitalului Voila:

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Campanie initiata de Phonline.ro, in parteneriat cu Primaria Ploiesti, Prefectura Prahova, Crucea Rosie, Agentia Nationala Antidrog. Partener media: Romania TV

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191