Inundații în Vărbilău, Slănic, Comarnic şi Sinaia, după o rupere de nori

Inundații în Vărbilău, Slănic, Comarnic şi Sinaia, după o rupere de nori

O ploaie torenţială de câteva zeci de minute a provocat inundaţii în localitatea prahoveană Vărbilău, unde drumurile au devenit impracticabile.În aceeaşi zonă, un drum judeţean care face legătura între comuna Vărbilău şi oraşul Slănic a fost blocat de aluviuni.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Şi în staţiunea Sinaia canalizarea nu a mai făcut faţă debitului mare, unele străzi fiind acoperite cu apă.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Drumul judeţean 102 Vărbilău – Slănic este blocat, vineri după-amiază, 2 iunie, în urma ploii torenţiale. La faţa locului au fost aduse utilaje, care acţionează pentru deblocare.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

În comuna Vărbilău, una dintre localităţile aflate sub Cod portocaliu de ploi torenţiale, vijelii şi grindină, vineri după amiază, străzile şi mai multe curţi au fost acoperite de ape în doar câteva zeci de minute.

De asemenea, la Sinaia canalizarea nu a mai făcut faţă după o ploaie torenţială. Bulevardul care traversează centrul oraşului a fost acoperit de apă, după cum arată imaginile postate de turiştii aflaţi vineri în staţiunea de pe Valea Prahovei.

La Comarnic, un bărbat de 80 de ani a rămas suspendat pe o stâncă după ce podețul care traversa râul Prahova s-a rupt.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191