Ioana Maria Lupașcu s-a stins din viață la vârsta de 45 de ani. Pianista a pierdut lupta cu boala nemiloasă

Ioana Maria Lupașcu s-a stins din viață la vârsta de 45 de ani. Pianista a pierdut lupta cu boala nemiloasă

Doliu în lumea muzicii! Pianista Ioana Maria Lupașcu s-a stins din viață la vârsta de 45 de ani, după ce a pierdut lupta cu boala nemiloasă. Artista era internată la Institutul Oncologic din București, însă din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea și au declarat decesul.

Casa primarului Alin Moldoveanu: 10 camere, 2.850 mp, construită din pensia de 1000 lei a mamei

Ioana Maria Lupașcu s-a stins din viață în această dimineață la vârsta de 45 de ani, după o boală nemiloasă. Anunțul trist a fost făcut de colegii din filarmonică pe rețelele de socializare, iar fanii au fost cei care erau transmis numeroase mesaje.

Fapte penale: Primarul din Păuleşti, Sandu Tudor, comite trafic de influență şi instigare la abuz în serviciu

Ioana Maria Lupașcu a murit la 45 de ani!

Ioana Maria Lupașcu a reușit să ajungă la inimile publicului datorită talentului său. Pianista a încântat mii de oameni cu interpretările ei, iar înainte să aleagă pianul a fost jurnalistă la mai multe publicații. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 2 septembrie 2023, în București.

BREAKING/ Prefectul Emil Drăgănescu blochează proiectul lui Tudone de „mituire” a primarilor PNL: „Vom ataca în instanță această ilegalitate!”

„Cu sufletele îndurerate anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre, Ioana-Maria Lupașcu. Deși oamenii buni nu câștigă întotdeauna, o vom ține minte pe Ioana ca o adevărată luptătoare, atingând cu dragoste persoanele din jurul ei și clapele pianului chiar și în cele mai dificile momente ale vieții. Suntem recunoscători că ne-am putut afla în preajma unui spirit atât de frumos și a unei artiste desăvârșite, deși această călătorie a fost întreruptă prematur.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 2 septembrie 2023, în București. Gândurile noastre sunt alături de familie, prieteni și toți cei ce au cunoscut acest suflet pur, și îi asigurăm de tot sprijinul nostru în aceste momente dureroase. Sincere condoleanțe”, este mesajul postat pe pagina de facebook a Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești.

Cezar Ouatu, mesaj dureros după moartea pianistei

Cezar Ouatu a transmis un mesaj dureros după moartea pianistei, cea care i-a fost colegă și prietenă de scenă. Cântărețului a mărturisit că îi este greu să primească această veste tristă, mai ales că o știa pe Ioana Maria Lupașcu tot timpul cu zâmbetul pe buze și era o persoană cu un suflet minunat.

”Iubita mea colegă și prietenă de scenă Ioana Maria Lupascu, este nedrept uneori ce se întâmplă și e greu sa nu-ți gasești răspunsul la intrebarea: de ce eu ?… În toate aceste dimineți ai fost prezentă în gândurile mele cu speranța revederii dar acum îmi lași doar amintirea concertelor noastre, a zambetului tau, a omului luminos, frumos și bun!

Stii ca erai tot timpul un zâmbet cand repetam pt. recitalurile noastre și te rugam să vii tu cu partiturile si pt mine… iți mulțumesc Ioana pentru tot. Îmi este foarte greu să vorbesc la trecut și nu o voi face! Nu știu cum să închid acest mesaj… imi este greu !!! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău.”, a scris Cezar Ouatu pe pagina lui de Facebook.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191