Ireal! Saormeria de langa partide se extinde ca-n codru, fara autorizatii! In curand, Ploiestiul va arata ca pe maidan!

Ireal! Saormeria de langa partide se extinde ca-n codru, fara autorizatii! In curand, Ploiestiul va arata ca pe maidan!

Ireal! Saormeria de langa partide se extinde ca-n codru, fara autorizatii! In curand, Ploiestiul va arata ca pe maidan! Imagini, la finalul articolului.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Scandal fara precedent, in Ploiesti! Şaormeria din zona zero a orasului se extinde ilegal, fara sa fi obtinut autorizatiile necesare!

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Situata langa sediul partidelor, pe strada Gheorghe Lazar, saormeria va ocupa, in curand, si trotuarul, lucrarile de extindere fiind in toi.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Revoltator este faptul ca, desi nu exista autorizatii pentru extinderea spatiului, autorizatie ISU pentru securitate la incendiu sau acordul vecinilor, toate institutiile abilitate dorm!
Locatarii din blocul in care functioneaza fast-food-ul sunt, de ani buni, victimele vacarmului si mirosurilor produse de saormerie, oamenii reclamand autoritatilor, de-a lungul timpului, mai multe nereguli.

„Nu vreti sa stiti in ce galagie traim, ce mirosuri, ne-am umplut de gandaci si sobolani! Am ajuns sa ne scoatem la vanzare apartamentele doar sa scapam de aceasta maghernita infecta, care de cand s-a deschis, ne-a cauzat numai prejudicii. Urmeaza sa transmitem o adresa autoritatilor, prin avocat, si o sa actionam in instanta pe toti care nu isi fac treaba. Ia uitati-va cum au ocupat tot trotuarul, cum e posibil asa ceva, cine le-a permis sa construiasca in halul asta?”, ne-a spus unul dintre proprietarii care locuieste la un etaj superior.

Si pentru ca nesimtirea sa fie totala, patronii saormeriei si-au luat libertatea de a ocupa si locurile de parcare, si asa insuficiente, cu tone de materiale de constructii depozitate pe strada. Practic, acesti indivizi pot spune ca sunt stapani pe plantatie, sfidand orice norma legala sau de bun simt.

Suntem extrem de curiosi cine a dat proprietarilor saormeriei acordul, fie si verbal, ca lucrarile de extindere pe trotuar pot incepe. Fiindca un asemenea tupeu nu poate sa nu aiba in spate o plasa de siguranta. Iar in cazul in care patronii chiar sunt de capul lor, atunci toate institutiile de control ar trebui sa se trezeasca din somnul de frumusete, fiindca Ploiestiul se transforma, in ritm alert, intr-un maidan acaparat de bombardieri si „smenari” cu ifose de afaceristi.

Redactia Phonline.ro solicita reactii rapide din partea Primariei Ploiesti, ISU Prahova, Politiei Locale, ISC si OPC Prahova! Tupeul si bataia de joc trebuie sa inceteze!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191