Irina Fodor a ajuns la „Mijlocul Pământului”! Ce ținută spectaculoasă a purtat într-unul din cele mai speciale locuri din lume

Irina Fodor a ajuns la „Mijlocul Pământului”! Ce ținută spectaculoasă a purtat într-unul din cele mai speciale locuri din lume

Frumoasa prezentatoare Irina Fodor a ajuns la mijlocul Pământului, la propriu! Află unde s-a fotografiat prezentatoarea noului sezon America Express!

Ionuț Dumitrescu, inginer: La Hidro Prahova e multă incompetență. O lipsă crasă de specialişti care lasă județul fără apă potabilă

Noua aventura America Express a început, iar concurenții sezonului 2 au plecat deja în marea experiență a vieții lor unde vor avea de înfruntat provocări inedite așa cum deja ne și așteptăm. Mona Segall și Robert Lionte au dezvăluit în urmă cu ceva timp în cadrul podcastului lui Mihai Morar că noul sezon va fi filmat în Columbia, Ecuador și Argentina, iar filmările sunt în toi! 

Alin Moldoveanu şi incompetenții numiți politic, „vedete” naționale. Ruşine, hoților criminali!

Ei bine, avem deja primele imagini din locurile unde „America Express – Drumul Soarelui” se filmează! Mai exact, îndrăgita prezentatoare Irina Fodor a dezvăluit că în prezent echipa a ajuns nicăieri altundeva decât la mijlocul Pământului.

Criză majoră a apei potabile în Măneşti! Primarul Constantin Nițoi și Hidro Prahova îşi bat joc de sănătatea cetățenilor

Într-o postare pe Instagram Irina Fodor a dezvăluit că a ajuns în Mitad del Mundo, localitatea prin care trece ecuatorul, adică linia care desparte Emisfera Nordică de cea Sudică. În imagini, Irina se arată foarte fericită să se afle în inima planetei, dar pare și entuziasmată de momentele ce vor urma în emisiunea care a cucerit iremediabil publicul din România.

Prezentatoarea a ales să imortalizeze acest moment unic îmbrăcându-se cu o ținută deosebită formată din niște pantaloni cu un model special, o cămasă albă completată de un corset cu detalii aurii și o haine de piele albă.

Mitad del Mundo este un orășel care se află în apropiere de capitala Ecuadorului, Quito, singura capitală din lume ce este încă amenințată de un vulcan activ. Acolo se află un întreg parc dedicat liniei ecuatoriale care trece pe acolo și în cinstea căreia este înălțat un monument. Fiecare latură a monumentului indică o direcție cardinală, iar în interiorul monumentului a fost creat un muzeu cu elemente ale culturii indigene din Ecuador. 

De la acest monument principal, a fost trasată o linie în direcția est, care marchează linia ecuatorială. Această linie a fost, de când a fost creată, o atracție turistică. Vizitatorii acestui loc sunt adesea fotografiați de o parte și de alta a ecuatorului, simbolizând schimbarea emisferei. Totuși, conform noilor studii monumentul nu se află chiar pe linia ecuatorului, ci este situată la aproximativ 240 de metri la sud de ecuatorul adevărat. Cu toate acestea locul și-a păstrat simbolistica. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191