Irinel Columbeanu a plecat în America să își vadă fiica. Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor, i-a plătit deplasarea

Irinel Columbeanu a plecat în America să își vadă fiica. Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor, i-a plătit deplasarea

Irinel Columbeanu a plecat marți, 13 iunie, în Statele Unite ale Americii pentru a-și vedea fiica. Omul de afaceri nu a mai văzut-o pe Irina din anul 2018.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Ziua mult așteptată a venit! Irinel Columbeanu și-a făcut bagajele și a plecat în America, acolo unde o va întâlni pe fiica lui. Irina Columbeanu a decis să se mute cu mama ei, Monica Gabor, în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci ea nu s-a mai întors în România.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Irinel Columbeanu așteaptă cu mare nerăbdare clipa în care își va strânge din nou fiica în brațe. Omul de afaceri a așteptat mult această plecare și are mari emoții să o vadă pe Irina, care acum are 16 ani și conduce o mașină de lux.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Sunt la aeroport. Mă pregătesc de îmbarcarea spre America. Mă voi întoarce în țară peste o săptămănă, pe 20 iunie”, a declarat Irinel Columbeanu, marți pentru

Fostul soț al Monicăi Gabor va sta o săptămână în Statele Unite ale Americii, iar tot sejurul său ar fi plătit de Mr. Pink. Afaceristul chinez pare că a dorit să îi plătească lui Irinel Columbeanu biletele de avion și cazarea.

Motivul pentru care Irina Columbeanu nu vine în România

Irinel Columbeanu a mărturisit că și-a dat seama că există niște probleme birocratice, acesta fiind motivul pentru care fiica lui nu a venit de 5 ani să-l vadă.

„Îmi dau seama că sunt niște probleme birocratice care trebuie depășite. Sunt convins că Monica face tot ce poate în acest sens. Și atunci când va rezolva aceste probleme birocratice ce țin de politica Statelor Unite privind aministia pe teritoriul lor, cu aceste lucruri nu e de joacă… Am răbdarea ca ele să se rezolve.

Cel mai important e ca Irina să se poată întoarce pe teritoriul SUA. Și cum sunt un tip destul de calculat, îmi pun astfel de probleme. Și eu când a fost să mă duc la ea, m-am gândit cum să fac ca să pot să mă și întorc. Că am avut intenția să mă duc să o văd în luna ianuarie. Dar nu s-a putut din cauza grevelor care erau pe aeroporturi”.

Se zvonea că în America trebuie să stea în aceeași casă cu Monica Gabor

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat în 2011, iar fetița lor, Irina, a rămas în grija lui, în România. Acum cinci ani, Irinuca a ales să meargă la mama ei în America, de atunci locuiește acolo. Foștii soți au acum și o relație mai bună, au trecut peste certurile și scandalurile de la divorț, sunt uniți pentru creșterea și educația Irinei Columbeanu, care e la liceu în America.

În octombrie 2022, tatăl anunța că în decembrie își va lua fiica pentru prima dată în brațe după patru ani. „Cu Monica mă înțeleg bine! Cu Irinuca, la fel de bine! Chiar astăzi dimineață am vorbit cu ea ( – Irinuca). I-am trimis prin mesaje niște mascote și mi-a spus că îi plac. Vorbesc cu ea aproape în fiecare zi. Ne înțelegem de minune. Fiica mea nu știu când mai vine în România, însă vă pot spune că o să merg eu în decembrie, de sărbători, la ea.

Nu știu câte zile o să stau acolo, este și în funcție de biletul de avion pe care o să îl găsesc în perioada următoare. Nu o să fiu cazat la hotel. Cel mai probabil o să stau acasă la Monica. Ea este tot cu Mr. Pink. Nu s-au despărțit, nici nu au fost certați”, a declarat Irinel Columbeanu acum câteva luni, pentru

În America, Irinel Columbeanu trebuia să stea chiar în casa Monicăi Gabor și a lui Mr. Pink, iubitul ei. Cei trei se înțeleg foarte bine, omul de afaceri a spus despre Mr. Pink că îl admiră, mai ales că e preocupat de bunăstarea Irinei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191