Irinel Columbeanu, făcut praf de Prodanca: „Când mergi toată viața din prostituată în prostituată, la ce te aștepți?! Vrei să vină prostituata să aibă grijă de tine?”

Irinel Columbeanu, făcut praf de Prodanca: „Când mergi toată viața din prostituată în prostituată, la ce te aștepți?! Vrei să vină prostituata să aibă grijă de tine?”

Irinel Columbeanu a primit o nouă lovitură din partea Aneimaria Prodan. Impresara s-a dezlănțuit în podcastul lui Viorel Grigoroiu și a rostit cuvinte grele la adresa fostului milionar de la Izvorani, care acum „cerșește” bani pentru azil, pe la prieteni.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Lovitură peste lovitură pentru Irinel Columbeanu! După Gigi Becali, care a refuzat să-l ajute cu bani, și Anamaria Prodan l-a criticat în termeni cât se poate de duri pe fostul milionar de la Izvorani, care a ajuns acum la mâna prietenilor mai milostivi, implorând pe diverse căi să-l ajute cu bani pentru azil.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Prodanca este de părere că femeile ușoare au fost cele care l-au distrus pe Columbeanu.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Anamaria Prodan: „Să ajungi din fost milionar să nu ai cu ce să-ți plătești nici azilul, este cumplit.”

Când mergi toată viața din prostituată în prostituată, la ce te aștepți? Tu vrei acum să vină prostituata să aibă grijă de tine? În loc să fi avut grijă să te asiguri din vreme, să-ți crești nepoții la bătrânețe, tu aștepți prostituata să te salveze?

Păi, ea și-a găsit alt fraier, gata! Asta e! Eu nu critic omul, dar asta e adevărul! Să ajungi tu din fost milionar să nu ai cu ce să-ți plătești nici azilul, este cumplit!“, a declarat Anamaria Prodan, în podcastul “ Tare e tot” cu Viorel Grigoroiu.

L-a refuzat Becali, s-ar putea să-l ajute Țânțăreanu

Marți 24 octombrie, Serghei Mizil l-a vizitat la azilul din Ghermănești pe Irinel Columbeanu și, împreună, cu patronul căminului, Ion Cassian, au demarat o licitație pe Internet pentru Irinel Columbeanu, care nu are bani să acopere cheltuielile lunare la azil.

7000 de lei lunar trebuie să achite Columbeanu pentru a mai sta la azil. De 20 de zile el este găzduit, pe gratis, de patronul Ion Cassian, în condițiile în care pensia primită de la Stat, de 1976 de lei, este oprită de banca, unde este încă dator Columbeanu.

Dacă Gigi Becali, a refuzat deocamdată să-l ajute pe Columbeanu, milionarul Cristian Țânțăreanu ar fi dispus să dea niște bani pentru el.

Am vorbit cu domnul Țânțăreanu, cu care Irinel e prieten, și am organizat zilele acestea un șpriț. Cred că se rezolvă cu banii!”, a spus Adiță Voicu, în cadrul podcastului lui Serghei Mizil.

Irinel Columbeanu (66 de ani) este internat de trei săptămâni în azilul de la Ghermănești, acolo unde a sfârșit și tatăl său, Ion Columbeanu, în urmă cu 7 ani. Miliardarul se află într-o situație disperată. A ajuns la sapă de lemn și nu are bani să-și plătească azilul.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191