Iubitul Alinei, fata ucisă în Mangalia, răpus de durere, în ziua în care tânăra a fost înmormântată. Sergiu a îngenuncheat lângă mormânt

Iubitul Alinei, fata ucisă în Mangalia, răpus de durere, în ziua în care tânăra a fost înmormântată. Sergiu a îngenuncheat lângă mormânt

În urmă cu o zi, Alina a fost înmormântată în satul în care a copilărit, iar cei dragi abia și-au putut stăpâni lacrimile. Răpus de durere, Sergiu, iubitul tinerei, a îngenuncheat la mormântul fetei și a găsit cu greu puterea de a se ridica.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Momente dureroase la înmormântarea Alinei, fata din Vaslui, ucisă de prietena sa. Fata a fost condusă pe ultimul drum de sute de oameni, rude și apropiați, dar și alte persoane care au fost șocate de felul în care Alina a sfârșit. Sergiu a putut privi cu greu cum iubita lui este înmormântată și cu greu și-a stăpânit emoțiile.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Sergiu a îngenuncheat de durere la mormântul Alinei

Potrivit , Sergiu a venit la înmormântare alături de întreaga familie. Băiatul a stat lângă sicriul Alinei, alături de familia lui. Băiatul a purtat în piept o floare de mire, în timp ce fata a fost îmbrăcată în mireasă.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

După ce sicriul a fost acoperit cu pământ, Sergiu a izbucnit în lacrimi și a îngenuncheat lângă mormânt. Tânărul a fost ajutat de familie să se ridice și cu greu își imaginează viața fără Alina. Singura lui dorință este să se facă dreptate, iar Loredana să fie pedepsită.

Loredana era invidioasă pe relația Alinei cu Sergiu

Sergiu a explicat faptul că se comporta mereu frumos cu Alina, iar acest lucru a stârnit invidia Loredanei, pentru că nu se simțea iubită și apreciată de iubitul ei, așa cum făcea Sergiu cu Alina. De aceea, Loredana a intervenit mereu în relația lor, în speranța că se vor despărți.

„Loredana a umblat cu mulți și îi băga și Alinei, tot timpul, tot felul de prostii în cap. De multe ori i-a zis Alinei să mă înșele. Cred că era geloasă pe relația noastră, pentru că avusese înainte o relație, când partenerul ei o bătea, se comporta urât cu ea și era geloasă pentru că eu nu făceam așa ceva. Alina era bine cu mine, era fericită și vă dați seama că Alina îi povestea totul despre relația noastră și asta a dus la invidie”, a mărturisit Sergiu, iubitul Alinei, potrivit Antena 3 CNN.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191