Jador, cerere neașteptată în căsătorie la Survivor All Stars. Răspunsul emoționant al Oanei Ciocan, iubita cântărețului

Jador, cerere neașteptată în căsătorie la Survivor All Stars. Răspunsul emoționant al Oanei Ciocan, iubita cântărețului

Jador și Oana Ciocan formează un cuplu de doar câteva luni, însă a devenit din ce în ce mai îndrăgit în mediul showbiz-ului, mai ales după ce vedeta a cerut-o în căsătorie pe iubita lui la Survivor All Stars. Artistul, care a petrecut luni întregi în junglă, și-a exprimat deschis dorul față de iubita sa și i-a făcut o propunere surprinzătoare.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Cum și-a cerut Jador iubita în căsătorie

În ciuda faptului că cei doi nu s-au întâlnit în timpul competiției din cauza eliminării premature a lui Jador, artistul a reușit să obțină permisiunea de a-și vedea iubita și de a-i adresa o cerere în căsătorie într-un mod cu totul inedit.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Reuniunea lor a fost plină de emoții și tandrețe, cu îmbrățișări și săruturi pasionale care au marcat revederea după două luni de separare. La încheierea unei probe de imunitate, Jador a luat cuvântul și, în fața tuturor, a făcut o declarație de dragoste impresionantă.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Vreau să fii femeia mea. Vrei să fii soția mea?” – a spus Jador, privind-o pe Oana Ciocan. După câteva momente de surpriză, Oana și-a exprimat acordul în mod ferm și emoționant: Păi, normal„.

Momentul de fericire a fost umbrit de separarea celor doi

Cu toate acestea, momentul de fericire a fost umbrit de separare, Oana Ciocan fiind nevoită să se întoarcă în tabăra Războinicilor, iar Jador să părăsească competiția, eliminat din cauza încălcării regulamentului.

Gestul romantic al artistului, care a fugit din junglă pentru a o vedea pe Oana Ciocan, s-a dovedit a fi costisitor, însă emoția momentului și răspunsul afirmativ al iubitei au făcut această experiență de neuitat.

Ulterior, Oana Ciocan s-a alăturat competiției și a fost surprinsă de faptul că Jador fusese eliminat chiar în momentul în care ea intra în concurs. Emoțiile și lacrimile au fost inevitabile, iar ghinionul s-au ținut lanț, inclusiv o rană sub ochi cauzată în timpul unei probe.

„Survivor All Stars” continuă să ofere telespectatorilor momente pline de tensiune și emoție,

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191