Jennifer Lopez, ținută inedită în vacanța din Franța! Cum a fost surprinsă pe străzile din Paris

Jennifer Lopez, ținută inedită în vacanța din Franța! Cum a fost surprinsă pe străzile din Paris

După ce și-a sărbătorit recent ziua de naștere, pe 24 iulie, Jennifer Lopez a decis să meargă într-o vacanță de vis în Europa. Astfel, artista în vârstă de 54 de ani a fost văzută în Paris, în companie managerului ei, Benny Medina, cât și a întregii ei echipe. Însă, nu prezența, în sine, a artistei a fost motivul pentru care atât de multe priviri au fost ațintite asupra ei, ci alegerea îndrăzneață în materie de blugi!

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

La finalul lunii trecute, pe data de 24 iulie, Jennifer Lopez și-a sărbătorit ziua de naștere, alături de soțul ei, Ben Affleck. Artista din Statele Unite și-a petrecut ziua în compania familiei și a prietenilor, iar pe lângă soțul ei, ea i-a avut alături și pe gemenii ei, Maximilian și Emme, în vârstă de doar 15 ani. Jennifer Lopez și Ben Affeck s-au căsători în anul 2022, iar aceasta este prima zi de naștere sărbătorită de artistă pe care o petrece în noua ei casă, alături de soț.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Ei bine, după ce a petrecut alături de prieteni și familie, Jennifer Lopez a decis să meargă într-o vacanță în Europa, pentru a profita de vremea frumoasă a verii. Astfel, artista a ajuns în Paris, unde a fost văzută luând prânzul în oraș alături de echipa ei, cât și de managerul ei, Benny Medina. Însă, nu prezența cântăreței a fost motivul care a întors toate privirile prin Paris, ci alegerea îndrăzneață pe care a avut-o, în materie de modă!

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Jennifer Lopez a fost văzută prin Paris cu o pereche foarte îndrăzneață de blugi largi, evazați. Pe lângă aceștia, artista a ales să mai uimească publicul și cu o geantă extrem de mică, de culoare bej. Geanta s-a asortat perfect cu bluza, eșarfa, cât și pantofii cânăreței, toate având exact aceași culoare.

Cu toate acestea, pe Internet, nu toții fanii artistei au apreciat alegerea în materie de blugi. „Oribilă ținută”, a scris o fană pe Facebook, în timp ce alt utilizator a comentat „Nu aș purta așa ceva, oribil!”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191