Jocuri pe telefon pentru amatorii de călătorii

Jocuri pe telefon pentru amatorii de călătorii

Jocurile de călătorie sunt jocuri de puzzle aventuroase, simulatoare de vehicule și chestionare care se învârt în jurul subiectului călătoriei prin lume.

În atenția Prefecturii Prahova, Garzii de Mediu, ANAF, ISC! Activități ilegale pe malul râului Teleajen, ale firmei Vierstein Bau

De exemplu, în Troll Adventures trebuie să rezolvi fiecare ghicitoare și să treci de fiecare nivel pentru a călători dintr-un loc în altul.

ONEA, DISTRUS DE FETIS – Fosta sefa AEP Ana Maria Patru a luat achitare pe linie. Judecatorul TMB Cristian Balan a constatat ca procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la DNA Ploiesti au trimis-o in judecata pe Patru pentru un trafic de influenta inexistent

Crezi că ai călătorit suficient pentru a putea recunoaște fiecare țară după steagul său? Testează-ți cunoștințele cu jocuri precum Flag Quiz Game și devii un adevărat specialist în acest domeniu.

3,3 milioane de euro pentru modernizarea Bulevardului Castanilor. Primaria a lansat licitatia/ Lucrarile vor dura maxim 3 luni

Poartă-ți mintea într-o călătorie în jurul lumii cu ajutorul jocului Geo Quiz, pentru a te asigura că știi locația fiecărei țări, capitale și orașe din această lume. Aici trebuie să fii atent să nu evaluezi niciodată greșit mai mult de 30.000 de kilometri.

Poți, de asemenea, să încerci testul Țările lumii pentru a compensa tot timpul pe care l-ai petrecut dormind la lecțiile de geografie de la școală.

Haide să vedem împreună care sunt cele mai potrivite jocuri pentru amatorii de călătorii.

Flag Quiz (Testul Steagurilor)

Flag Quiz este un joc distractiv și educațional care îți testează cunoștințele despre steagurile lumii. În acest joc online ți se prezintă o serie de steaguri și trebuie să identifici corect ce țară reprezinta fiecare steag.

Cu peste 200 de steaguri din întreaga lume, acest joc este o modalitate excelentă de a afla informații noi despre diferite țări și culturile lor.

Acest test este simplu și potrivit pentru toate vârstele. Dispune de o interfață curată și intuitivă, care facilitează selectarea răspunsului corect.

Steagurile sunt prezentate într-o ordine aleatorie, așa că nu știi niciodată care urmează. Există, de asemenea, indicii disponibile dacă rămâi blocat, care te pot ajuta să îți restrângi opțiunile și să faci o presupunere pertinentă.

Flag Quiz este perfect pentru oricine iubește geografia sau dorește să-și îmbunătățească cunoștințele despre lume.

Acest joc reprezintă o modalitate grozavă de a învăța despre diferite țări și steagurile lor, într-un mod distractiv și captivant.

Cu mai multe niveluri de dificultate, acest joc este potrivit atât pentru începători, cât și pentru experți.

Așadar, pune-ți cunoștințele la încercare și vezi câte steaguri poți identifica în Testul cu steaguri!

Geo Quiz

Geo Quiz este un joc distractiv și provocator care îți testează cunoștințele de geografie. În acest joc online, ți se prezintă o hartă a lumii și trebuie să identifici diverse locații, cum ar fi țări, orașe și repere celebre.

Fiecare nivel devine progresiv mai greu și ți se acordă puncte în funcție de cât de repede poți identifica locația. Jocul este conceput pentru a fi educațional și te poate ajuta să îți îmbunătățești cunoștințele despre geografia lumii, fiind în același timp o modalitate plăcută de a-ți petrece timpul.

Jocul este ușor de jucat și nu sunt necesare cunoștințe anterioare de geografie pentru a începe. Harta este împărțită în regiuni și poți alege regiunea pe care vrei să te concentrezi înainte de a începe jocul.

Pe măsură ce avansezi prin niveluri, vei întâlni locații mai solicitante, care necesită cunoștințe mai detaliate ale geografiei.

Jocul include, de asemenea, indicii și indicii utile pentru a te ajuta să identifici locațiile dacă rămâi blocat.

În general, Geo Quiz este un joc online distractiv și educațional, potrivit pentru jucătorii de toate vârstele.

Cu jocul său captivant și varietatea de niveluri provocatoare, este o modalitate excelentă de a-ți testa cunoștințele despre geografia lumii, distrându-te în același timp.

Indiferent dacă ești un pasionat de geografie sau doar cauți o modalitate distractivă de a petrece timpul, Geo Quiz merită cu siguranță verificat.

Jocuri de masă

Jocurile care odinioară se găseau numai în cele mai selecte cazinouri ale lumii s-au mutat acum pe telefonul tău. Astfel, te poți bucura de o gamă extinsă de poker, ruletă, sau sloturi online cu doar câteva atingeri. Indiferent de varianta pe care o preferi sau de nivelul de experiență, este imposibil să nu-ți găsești favoritul. De exemplu, te poți delecta cu o serie de titluri inspirate din secretele mărilor și oceanelor, sau chiar de Egiptul Antic.

Instalează o aplicație dedicată pe telefonul mobil sau joacă direct în browser, alegerea este a ta. Te vei bucura mereu de aceeași experineță extraordinară și te vei distra la maxim!

Countries of the World (Țările lumii)

Countries Of The World Quiz este un joc uimitor pentru a afla mai multe despre planeta noastră. Unde este Kazahstanul? Poți localiza Namibia pe glob? Dar Uruguay? În Countries Of The World Quiz îți poți testa în sfârșit cunoștințele de bază de geografie.

Află dacă poți localiza unele dintre țările lumii. Setează nivelul de dificultate de la 1 la 3 și răspunde la 30 de întrebări.

La acest joc îți poți împărtăși rezultatele cu prietenii tăi pe rețele de socializare precum facebook și Twitter.

Mai poți încerca și jocul Troll Adventures, care este foarte amuzant și care te poartă în diferite locații ale planetei pentru a rezolva diferite sarcini, care îți vor testa creativitatea și cunoștințele.

 

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191