L-ati vazut? Un barbat din Baicoi a disparut fara urma

L-ati vazut? Un barbat din Baicoi a disparut fara urma

L-ați văzut?

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

 

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

La data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Băicoi au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că nepotul său, numitul PÎRVULESCU REMUS-ION , în vârstă de 41 de ani, domiciliat în orașul Băicoi a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până la momentul sesizării.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Semnalmente: 1,85 m, 70 kg, constituție atletică, păr șaten, mustață, ochi căprui, față ovală, ten deschis, fără semne particulare.

Nu se cunosc elementele vestimentare pe care le purta la momentul plecării.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea bărbatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191