L-ati vazut? Un barbat din Baicoi a disparut fara urma

L-ati vazut? Un barbat din Baicoi a disparut fara urma

L-ați văzut?

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

 

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

La data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Băicoi au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că nepotul său, numitul PÎRVULESCU REMUS-ION , în vârstă de 41 de ani, domiciliat în orașul Băicoi a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până la momentul sesizării.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Semnalmente: 1,85 m, 70 kg, constituție atletică, păr șaten, mustață, ochi căprui, față ovală, ten deschis, fără semne particulare.

Nu se cunosc elementele vestimentare pe care le purta la momentul plecării.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea bărbatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191