„L-au trântit și tot i-au mai dat!” Filmul atacului sângeros din Săcele, unde un tată a fost omorât cu bestialitate sub privirile soției și ale unui copil de 11 ani

„L-au trântit și tot i-au mai dat!” Filmul atacului sângeros din Săcele, unde un tată a fost omorât cu bestialitate sub privirile soției și ale unui copil de 11 ani

Oroarea s-a petrecut într-un cartier din municipiul Săcele, județul Brașov. Bărbatul se întorcea acasă, împreună cu soţia lui, moment în care a fost atacat fără milă. 

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Soția:Prin poartă pe acolo ne-au pândit când am venit, cu tot cu rude, patru inşi erau. Au ieşit şi au dat. Soţul s-a întors, a dat să fugă, dar nu a mai putut. 

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Tatăl victimei: A ieșit cu toporul, tatăl cu toți copiii lui, şi i-au dat în cap și l-au omorât. Ce să se mai apere că el era cu mâna goală, domne. El nu era înarmat cu nimic. A căzut jos și când a cazut jos, l-au măcelărit cu topoarele, cu sabia cu ce or fi avut.  

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Bărbatul a fost omorât cu bestialitate sub privirile unui copil

Atacul sângeros s-a petrecut chiar sub privirile copilului unor vecini, de doar 11 ani.

Reporter: A văzut ce s-a întâmplat?

Vecin: Era aici în curte, dar era speriat. M-am speriat eu om mare, dar și acum am imaginația aia în cap, și am văzut eu cu ochii mei cum i-am dat în cap. A fost omul trântit și tot i-a mai fost până acolo, dar m-am întors de teamă ca ne dă și nouă. 

Vecinii spun că suspecții nu sunt la primul act de violență. Bărbatul omorât cu bestialitate ar mai fi fost atacat şi ameninţat în trecut, şi chiar şi cu câteva ore înainte de tragedie. 

Martor: Un vecin, tot așa, i-a dat în cap, a rămas aproape mut. Acum 5 ani i-a dat lui cumnată-miu în cap și ăla cu puterea lui Dumnezeu a scă periculoși. 

Printre agresori, un minor de 15 ani

Agresorii, un bărbat de 43 de ani și cei trei fii ai acestuia au fost prinși de Poliție la scurt timp după comiterea faptei. Printre ei şi un minor de 15 ani. 

Comisar Florentina Manolache, purtător de cuvânt IPJ Brașov: Politistii din cadrul Municipiului Sacele si investigatii criminale Brasov au demarat cerecetari in cadrul dosarului penal constituit cu aspectul savarsirii infractiunii de omor. 

Suspecţii au primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați în fața instanței pentru mandat de arest preventiv. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191