La 9 ani de la divorț, Dan Badea face dezvăluiri despre Lora. „S-a râs, da, până la un punct și apoi nu s-a mai râs”

La 9 ani de la divorț, Dan Badea face dezvăluiri despre Lora. „S-a râs, da, până la un punct și apoi nu s-a mai râs”

După 9 ani de la divorțul de Lora (41 de ani), căsnicie care a durat 2 ani, Dan Badea (47 de ani) face declarații neașteptate despre fosta lui parteneră de viață. Ce a spus comediantul despre îndrăgita artistă?!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Doi ani a durat mariajul Lorei (41 de ani) cu comediantul Dan Badea (47 de ani), între 2012 și 2014. La puțin timp după divorț, artista a început relația cu Ionuț Ghenu, fostul partener al actriței Doinița Oancea, cu care este împreună și în prezent. Lora a ales să vorbească despre începuturile relației ei cu Dan Badea în urmă cu ceva timp, iar acum, comediantul face declarații neașteptate despre cântăreață. Potrivit acestuia, umorul a constituit o parte importantă în mariajul cu fosta sa soție, însă, la un moment dat, situația dintre cei doi s-a schimbat.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

„Umorul în viață e foarte important, să nu uităm că toate fetele, când sunt întrebate, zic că vor soți veseli. Deci, plecând de aici, înseamnă că e foarte important. În prima căsnicie ( – cu Lora) a fost important umorul. S-a râs, da, până la un punct și apoi nu s-a mai râs”, a declarat actorul de stand-up comedy pentru

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

La începutul acestui an, și Lora a ales să vorbească despre relația ei cu Dan Badea și a dezvăluit cât de greu i-a fost atunci când s-a aflat despre separarea definitivă de vedeta de stand-up comedy: „A fost atât de nedrept tot ceea ce am trăit o perioadă lungă de timp, încât pur și simplu nu am mai considerat că merita cineva acces la adevărul nostru. Se spune că ce este mai la îndemână să creadă cineva, ce e mai familiar sau apropiat de temerile lui, aia va crede.

S-au făcut mulți bani pe suferința mea și a familiei mele și încă mă doare când mă gândesc că nimănui nu i-a păsat că aveam o mamă bolnavă, care s-a consumat enorm când primea cele mai urâte mesaje despre copilul ei. Felicit orice femeie care are curajul să divorțeze. Nimeni nu pleacă de bine, oricum s-ar vedea din exterior”, declara artista.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191