La doar 12 ani, David, un copil din Campina, trece printr-un cosmar. Orice miscare brusca il poate omori

La doar 12 ani, David, un copil din Campina, trece printr-un cosmar. Orice miscare brusca il poate omori

David are doar 12 ani și este elev în clasa a VI-a la o școală din Câmpina. Până în luna octombrie a anului trecut, băiatul a fost un copil ca oricare altul. Vesel, energic, cu planuri și dorințe pe care și le dorea împlinite. Cel mai mare vis al lui băiatului era să devină influencer. Era, pentru că, din senin, pe 17 octombrie, anul trecut, copilul a leșinat și a intrat, ulterior, în comă. Ajuns la Spitalul Bagdasar Arseni din București, medicii le-au dat părinților cumplita veste. David suferă de malformație arterio-venoasă cerebrală. O legătură anormală între arterele și venele de la nivelul creierului. Oricând această malformație poate sângera, provocând o hemoragie cerebrală gravă.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Copilul a fost operat de urgență, însă, în lipsa unei intervenții care se poate face doar la un spital din Turcia, fiecare zi este pentru el o provocare. În fiecare moment, un episod asemănător celui din octombrie s-ar putea repeta. Cu riscul ca, de data aceasta, lui David să-i fie fatal.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

 

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Boala și-a pus amprenta asupra sorții acestui copil

Din puștiul plin de energie și cu o poftă nebună de viață. David s-a transformat într-un copil timid și speriat. Nu mai are voie să joace fotbal, ori să se plimbe cu bicicleta. Nu mai are voie să mănânce ciocolată, ori să iasă la un suc cu prietenii. Boala și-a pus amprenta asupra sorții acestui copil.

 

„Oare, astăzi, David al nostru va fi bine?”

Părinții lui David nu știu cine e de vină pentru chinul pe care-l trăiește copilul lor. Se gândesc că poate așa le-a fost scris. Să ducă o cruce mult prea grea, să stea mereu cu inima „cât un purice”, gândindu-se, în permanență: „oare, astăzi, David al nostru va fi bine?”.

Cătălina Brăileanu, mama lui David, plânge când realizează că fiului ei i s-au retezat aripile. Că toate dorințele lui sunt îndreptate acum doar spre șansa de vindecare. Nimic, în rest, nu mai contează.

 

„Malformația este localizată în zona nervului optic”

„Se uită cu tristețe la colegi de-ai lui care aleargă, se plimbă cu bicicletele, ies la fotbal. Știe ca pentru el, orice mișcare bruscă poate fi fatală. Malformația este localizată în zona nervului optic. Practic, viața lui David atârnă, în fiecare clipă, de un fir de ață. Îl sun în fiecare pauză să știu că e bine. Îl duc și îl iau de la școală. Mă doare suferința lui, dar și mai tare mă doare că din salariul meu de croitoreasă și al tatălui care lucrează în uzină, niciodată nu am putea strânge banii care i-ar salva viața”, mărturisește, tristă, mama copilului.

VEZI AICI cum il poti ajuta pe David

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191