La nici 2 anişori, Darya Theoris duce o bătălie cruntă! Micuța a fost diagnosticată cu leucemie şi are nevoie de tot ajutorul din lume!

La nici 2 anişori, Darya Theoris duce o bătălie cruntă! Micuța a fost diagnosticată cu leucemie şi are nevoie de tot ajutorul din lume!

Darya Theoris, un ingeras de fetita de nici 2 anisori, are nevoie de tot ajutorul nostru pentru a depasi o cumpana mult prea mare pentru umerii ei atat de mici.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Micuta a fost diagnosticata cu leucemie si, zilele trecute, a primit o veste cutremuratoare din partea medicilor: boala sa a fost incadrata la risc ridicat, ceea ce inseamna ca organismul sau raspunde greu la tratament si va fi nevoie de multe sedinte de chimioterapie, agresive si costisitoare.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Parintii Daryei nu pot concepe ca micuta sa piarda lupta cu nemiloasa boala si au cerut sprijin peste tot pe unde au putut.

Pentru a spori sansele de a strange banii necesari tratamentului, acestia au creat un grup pe Facebook, unde oamenii pot vinde sau licita obiecte personale cu scopul de a strange bani in contul micutei.

Grupul poate fi accesat aici: https://www.facebook.com/groups/1854426101576267/?ref=share

„‼️ O distribuire este gratuita ‼️

Alături de un îngeraș, pe nume Theoris, omule bun, avem speranța că acest mesaj va ajunge la tine.

Distribuiți pe profilul vostru, în grupurile din care faceți parte, la story și oriunde altundeva credeți că ar putea ajuta

O distribuire poate face miracole: duce povestea lui micuța Theoris către alți și alți oameni care încă nu îi cunosc povestea și care pot da o mână de ajutor

Povestea îngerașului:

Cuvintele din clipa în care ați răspuns la strigătul de ajutor sunt prea mici sa vă putem mulțumi.

Ceea ce simțim în aceste momente nu poate fi scris in cuvinte. Dintr-o dată am fost puși în fața unui diagnostic cumplit asupra a ceea ce iubim cel mai mult pe această lume.

Este teribil de dureros, ne răsună de dimineața până seara în minte cuvântul „cancer” și să-ți vezi propriul copil chinuindu-se pe un pat de spital, iar tu ca părinte să nu poți face nimic pentru a-l alina.

Totul pentru noi este nou, parcă ne-am trezit într-un coșmar și nu mai putem ieși din el. Ultimele nopți au fost groaznice, este greu să adormi pe o pernă plină de lacrimi a unui părinte a cărui copilaș are viitorul incert, facem față cu greu la emoțiile puternice ce ne copleșesc dar trebuie să rămânem optimiști și puternici pentru ea, pentru Theoris, fetița noastră.

Totodată este greu să vă povestim despre cât de mult se schimbă o familie de când află acest diagnostic crunt și cum încercăm din răsputeri să ne menținem pe linia de plutire și să facem tot ce ne stă în putință să o ducem acolo unde are cele mai mari șanse…

Theoris, fetița noastră, încă nu vorbește, dar vă multumește și vă roagă din suflet să nu vă opriți din luptă, are nevoie de voi și de noi să fim uniți, să fim mai buni, mai înțelegători și mai aproape de ea!

Pe grup puteți vinde, licita și cumpăra produse frumoase, fiecare bănuț care se strânge ne duce mai aproape cu un pas de salvarea fetiței noastre.

Fiecare donație, oricât de mică, contează enorm.

Vă avem pe toți în rugăciunile noastre!

Lei: RO61 BRDE 300S V410 9074 3000

Euro: RO43 BRDE 300S V022 8334 3000

Nume titular: Manea Costin

BIC/SWIFT: BRDEROBU

Revolut: https://revolut.me/costinmanea

sau user @costinmanea

Vă mulțumim!”, este mesajul postat de parintii Daryiei.

 

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191