La noapte, se închide circulația pe Bulevardul Castanilor. Ce trasee vor avea autobuzele

La noapte, se închide circulația pe Bulevardul Castanilor. Ce trasee vor avea autobuzele

AVÂND ÎN VEDERE DEMARAREA LUCRĂRILOR DE REFACERE A CAROSABILULUI DE PE BD.INDEPENDENȚEI, ÎNTRE GARA DE SUD ȘI CONPET, CU DATA DE 18.09.2023 ora 24:00, TRASEELE LOCALE DIN MUNICIPIUL PLOIEȘTI CU PARCURS ÎN ZONĂ (1, 2, 30, 32, 32 SCURT, 32 BARAT, 300, 301, 306) VOR CIRCULA CU RUTĂ OCOLITOARE FOLOSIND STR. BOBÂLNA LA SENSUL CENTRU-SUD ȘI STR. DEMOCRAȚIEI LA SENSUL SUD-CENTRU.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

LA TRASEUL 300 STAȚIA DE DEBARCARE LA VENIREA DIN PARCUL INDUSTRIAL PLOIEȘTI SE VA FACE ÎN FAȚA GĂRII DE SUD.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

ÎN LOCUL STAȚIEI CORECO SUD SE VA FOLOSI STAȚIA BIG, IAR PE PARCURSUL RUTELOR OCOLITOARE SE VOR FOLOSI STAȚIILE PUBLICE ÎNTÂLNITE ÎN CIRCULAȚIE. CU CARACTER TEMPORAR, SE ÎNFIINȚEAZĂ LA SENSUL SPRE CENTRU O NOUĂ STAȚIE DENUMITĂ “RADU STANIAN”, POZIȚIONATĂ ÎN DREPTUL PARCULUI DE PE STRADA RADU STANIAN, ÎNAINTE DE IEȘIREA ÎN BD. INDEPENDENȚEI.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

TRASEELE 44 ȘI 202 VOR CIRCULA CU RUTĂ SCURTATĂ LA CENTRU, FĂRĂ A MAI AJUNGE LA SUD. PE STR.VASILE MILEA (ÎN DREPTUL PARCULUI), TOT CU CARACTER TEMPORAR, SE ÎNFIINȚEAZĂ O NOUĂ STAȚIE DENUMITĂ “PARC T.SOCOLESCU”.

SURSA: S.C. TRANSPORT CĂLĂTORI EXPRESS S.A. PLOIEȘTI

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191