La Ploieşti, punct de colectare ­ajutoare pentru Turcia

La Ploieşti, punct de colectare ­ajutoare pentru Turcia

Tragedia care a lovit poporul turc a determinat și autoritățile locale prahovene să inițieze campanii prin intermediul cărora populația să poată face donații pentru cei afectați de cutremurele devastatoare. Astfel, potrivit reprezentanților Primăriei Ploiești, începând de mâine, pe o perioadă de patru săptămâni, se vor strânge ajutoare care vor fi colectate la Cantina Socială, din strada Mihai Bravu nr. 231, programul de funcționare urmând să fie de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-16.00. Ploieștenii, persoane fizice și reprezentanții comunității locale de afaceri, care doresc să fie solidari cu cei care au fost grav afectați de această calamitate, pot dona următoarele bunuri: paltoane, geci, pelerine de ploaie, ghete, cizme, pulovere, pantaloni, mănuși, căciuli, fulare, eșarfe, ciorapi, șosete, lenjerie de corp; saltele (pentru cort), pilote, pături, saci de dormit, reșouri, radiatoare, lămpi pe gaz, butelii, termosuri, lanterne, baterii externe, generatoare; cutii cu alimente (produse alimentare neperisabile, conserve), mâncare pentru bebeluși, scutece, produse de igienă și curățenie, produse de igienă pentru femei. ”Ajutoarele strânse în acest punct de colectare vor fi livrate în orașele afectate din Turcia, cu sprijinul Instituției Prefectului județul Prahova, Autorității pentru Managementul Dezastrelor Naturale, Asociației Oamenilor de Afaceri Turci în România și al Ambasadei Republicii Turcia la București.
De asemenea, menționăm că se pot face și donații în bani pentru a ajuta persoanele afectate de cutremurele din Turcia. Donațiile se pot face în conturile Asociației Oamenilor de Afaceri Turci în România: Garanti Bank: RO12UGBI0000122003395RON (RON), Garanti Bank: RO05UGBI0000122003396 EUR (EUR), Credit Europe Bank: RO57FNNB000901050794RO01 (RON) ”, au precizat reprezentanții Primăriei Ploiești.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191