La Slănic, au început lucrările de reabilitare permanentă a surpării de pe strada 23 August

La Slănic, au început lucrările de reabilitare permanentă a surpării de pe strada 23 August

La Slănic, orașul prahovean care a ajuns în atenția întregii țări când în mijlocul unei străzi a apărut un crater imens, în luna aprilie a acestui an, au început lucrări de reabilitare permanentă a zonei afectate.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Luni, au demarat lucrările de stabilizare a zonei afectate, la fața locului fiind prezenți atât președintele ales al CJ Prahova, Virgiliu Nanu, cât și prefectul județului Prahova, Emil Drăgănescu. De altfel, Virgiliu Nanu afirmă că a ținut să verifice personal modul în care au debutat lucrările de reabilitare permanentă a surpării de pe strada 23 August și de stabilizare definitivă a zonei afectate.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

„La Slănic, firma contractată de primărie a început astăzi lucrările de stabilizare definitivă a zonei afectată de fenomenele de surpare și tasare!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Alături de Virgiliu Daniel Nanu, președintele Consiliului Județean, de primarul și viceprimarul localității și de reprezentanții constructorului și ai rețelarilor am monitorizat primele lucrări!

Am constatat lucruri pozitive și anume modul în care se desfășoară lucrările, dar și aspecte mai puțin plăcute și anume faptul ca zona era încă alimentată cu ape uzate provenind din rețelele Hidroprahova!

Am solicitat de urgență rezolvarea acestei probleme, în conformitate cu hotărârile CJSU, astfel încât lucrările să se desfășoare în condiții corespunzătoare și efectele lor să fie așa cum ni le dorim toți, durabile și sigure!”, a transmis prefectul judetului Prahova, Emil Draganescu.

”Am constatat că operatorul contractat de primăria Slănic efectuează lucrările într-un mod responsabil, dar și că, din păcate, operatorul Hidro Prahova gestionează situația deficitar, deoarece încă există deversări din rețea în zona afectată. Voi participa activ, în calitate de președinte al Consiliului Județean Prahova, la toate investițiile și lucrările ample din județ și nu voi permite sincope sau lucrări făcute cu superficialitate!”, a transmis Virgiliu Nanu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191