La Valea Doftanei a fost inaugurat bustul Reginei Maria. Proiect SMV Ploiesti si Comitetul Prahova pentru Centenar

La Valea Doftanei a fost inaugurat bustul Reginei Maria. Proiect SMV Ploiesti si Comitetul Prahova pentru Centenar

Bustul Reginei Maria a fost inaugurat sambata, 29 octombrie, la Valea Doftanei, in prezenta autoritatilor locale, judetene si a unui public numeros.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Proiectul apartine SMV Ploiesti si Comitetului Prahova pentru Centenar si a fost finantat de Consiliul Local Valea Doftanei.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

„Un alt eveniment dedicat păstrării memoriei și faptelor suveranilor români, prilejuit de Centenarul Încoronării – 100 de ani de la Încoronarea Reginei Maria și a Regelui Ferdinand I, ai României a avut loc astăzi la Valea Doftanei sub egida Primăriei și a Consiliului Local.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

În prezența oficialităților centrale, județene și locale, a cadrelor didactice și a preoților localității, prefectul județului Prahova, domnul Virgiliu Nanu, a participat la inaugurarea bustului Reginei Maria

Memoria Reginei va fi mereu vie în inima tuturor românilor ca un simbol al stabilităţii, al democraţiei și al valorilor respectate.

Personalitatea puternică, universală a Reginei Maria a României rămâne un exemplu de curaj și progres pentru istoria noastră, iar prin adăugarea acestui bust în spațiul public, ba chiar în incinta unei școli, cei care o vor vedea, pe lângă faptul că vor păstra vie amintirea acesteia, își vor aminti de importanța și necesitatea prețuirii valorilor culturale moștenite de noi, ca popor.

Felicitări domnului primar și reprezentanților administrației locale, iubitori de istorie și tradiție care și-au adus contribuția la realizarea grandiosului proiect.

Respect și memorie eternă marilor noștri suverani!”, se arata pe pagina oficiala a Prefecturii Prahova.