La Valea Doftanei a fost inaugurat bustul Reginei Maria. Proiect SMV Ploiesti si Comitetul Prahova pentru Centenar

La Valea Doftanei a fost inaugurat bustul Reginei Maria. Proiect SMV Ploiesti si Comitetul Prahova pentru Centenar

Bustul Reginei Maria a fost inaugurat sambata, 29 octombrie, la Valea Doftanei, in prezenta autoritatilor locale, judetene si a unui public numeros.

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Proiectul apartine SMV Ploiesti si Comitetului Prahova pentru Centenar si a fost finantat de Consiliul Local Valea Doftanei.

Ioana Neagu, umilita public de liberali acum 4 ani, s-a inscris in PNL inaintea alegerilor

„Un alt eveniment dedicat păstrării memoriei și faptelor suveranilor români, prilejuit de Centenarul Încoronării – 100 de ani de la Încoronarea Reginei Maria și a Regelui Ferdinand I, ai României a avut loc astăzi la Valea Doftanei sub egida Primăriei și a Consiliului Local.

Primarul PNL „Tudorică”, de la Păuleşti, şi-a pus ginerele candidat la Primăria Blejoi, tot din partea PNL

În prezența oficialităților centrale, județene și locale, a cadrelor didactice și a preoților localității, prefectul județului Prahova, domnul Virgiliu Nanu, a participat la inaugurarea bustului Reginei Maria

Memoria Reginei va fi mereu vie în inima tuturor românilor ca un simbol al stabilităţii, al democraţiei și al valorilor respectate.

Personalitatea puternică, universală a Reginei Maria a României rămâne un exemplu de curaj și progres pentru istoria noastră, iar prin adăugarea acestui bust în spațiul public, ba chiar în incinta unei școli, cei care o vor vedea, pe lângă faptul că vor păstra vie amintirea acesteia, își vor aminti de importanța și necesitatea prețuirii valorilor culturale moștenite de noi, ca popor.

Felicitări domnului primar și reprezentanților administrației locale, iubitori de istorie și tradiție care și-au adus contribuția la realizarea grandiosului proiect.

Respect și memorie eternă marilor noștri suverani!”, se arata pe pagina oficiala a Prefecturii Prahova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191