Lacrimi amare la mormântul Alinei! Iubitul ei a cedat: a căzut în genunchi în fața sicriului!

Lacrimi amare la mormântul Alinei! Iubitul ei a cedat: a căzut în genunchi în fața sicriului!

Sergiu nu poate accepta nici acum faptul că iubita lui a fost victima unei crime oribile și că nu mai este printre noi. La înmormântarea ei, sfâșiat de durere, a căzut în fața mormântului tinerei, rămânând acolo preț de câteva minute.

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Sute de oameni au însoțit-o ieri pe Alina pe ultimul drum, tânăra ucisă la Mangalia de către prietena din copilărie. Înmormântarea a avut loc în satul natal Buda, ea îmbrăcată în rochie de mireasă, și iubitul ei purtând în piept floare de mire.

Ioana Neagu, umilita public de liberali acum 4 ani, s-a inscris in PNL inaintea alegerilor

Imediat după ce sicriul cu trupul neînsuflețat al Alinei a fost acoperit cu pământ, Sergiu s-a prăbușit în genunchi în fața mormântului, unde a stat vreme de câteva minute. Din fericire, familie și cei dragi îi sunt aproape în tot acest proces de recuperare.

Primarul PNL „Tudorică”, de la Păuleşti, şi-a pus ginerele candidat la Primăria Blejoi, tot din partea PNL

„Relația mergea perfect, cred că Loredana era invidioasă pe noi. Ea mai spunea «mai bine mă potrivesc eu cu Sergiu decât tu cu el». Ea mă voia, dar eu nici nu mă uitam la dânsa. În noaptea când s-a întâmplat, eu am întrebat-o dacă mai vrea să stăm de vorbă, dar ea mi-a zis că vrea să se odihnească, ca de dimineață să se pornească acasă. Eu trebuia să plec în Germania și a zis că nu mai stă, pentru că cine știe când o să ne mai vedem.

Știu că se certase de la nimica toată, de la o pernă și de la o ciocolată, că i-ar fi luat Alina, dar ea nu era genul care să îi ia astfel de lucruri. Loredana era mai agresivă verbal, dar nu o credeam în stare de așa ceva, știam că a fost ajutată foarte mult de Alina. Sunt distrus! A fost sufletul meu și am pierdut-o. Aștept să se facă dreptate”, a declarat Sergiu, iubitul Alinei, conform  

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191