Let’s PLAY Festival își deschide porțile la Ploiești, în weekendul 05-07 iulie

Let’s PLAY Festival își deschide porțile la Ploiești, în weekendul 05-07 iulie

Primăria Municipiului Ploiești invită ploieștenii la trei zile de relaxare și voie bună, în centrul civic al orașului, la un eveniment dedicat în special tinerilor, unde muzica bună și starea de bine vor merge de minune cu bucate îmbietoare, frumusețea artei artizanale și creativitatea plină de candoare a copiilor!

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

 

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Centrul orașului nostru va prinde viață, iar surprizele pregătite de organizatori vor aduce zâmbet și bucurie celor care vor participa la Let’s PLAY Festival. Festivalul se înscrie în programul Ploiești Let’s PLAY, municipiul Ploiești fiind câștigătorul titlului de Capitala Tineretului din România, ediția 2024.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

 

Evenimentul va implica crearea unei zone dedicate strict accesului pietonal pe Bulevardul Republicii, care va fi închis între străzile Vasile Milea și Take Ionescu. De asemenea, în perimetrul parcării din fața Palatului Culturii va fi amplasată o scenă, unde vor avea loc concerte cu renumiți și îndrăgiți artiști români.

 

Esplanada Palatului Administrativ va fi dedicată creațiilor artizanale, unde meșterii populari vor promova într-un mod plăcut și interactiv cultura tradițională, iar iubitorii acestor creații inedite vor putea să admire din zestrea plină de povești a artizanilor prahoveni și să își achiziționeze podoabele deosebite, create de aceștia cu migală și drag.

 

La rândul său, parcul Toma T. Socolescu va asigura acces la o zonă destinată creației și distracției pentru copii și tineri. Aici vor fi amplasate atelierele pentru copii și tineri, unde, sub îndrumarea atentă a artiștilor ploieșteni, vor avea loc mai multe activități inedite, în cadrul cărora învățarea creativă le va asigura tinerilor relaxare și le va oferi amintiri plăcute.

 

Tinerii vor putea să facă și sport, de-a lungul celor trei zile dedicate Let’s Play Festival, pe zona închisă circulației auto urmând să fie amplasate și coșuri de baschet, care vor aduce bucuria mișcării și joaca în stradă. Competiția cu prietenii și distracția vor aduce, astfel, experiențe unice în cadrul acestui festival dedicat în special tinerilor.

 

Pentru iubitorii de mâncare bună și băuturi răcoritoare de sezon va fi amenajat 4Food Festival, în zona restricționată circulației rutiere din Bulevardul Republicii, unde, în aer liber, food truck-urile ne vor îmbia cu delicioase preparate culinare stradale.

 

În fiecare seară, la scena amenajată în fața Palatului Culturii din centrul civic, vor avea loc concerte live susținute de artiști iubiți de publicul ploieștean, unde muzica vibrantă și de calitate va aduce o experiență memorabilă celor prezenți.

 

Vineri, 05 iulie a.c., pe scena Let’s Play Festival vor evolua spectaculoasa trup rock Zdob și Zdub, precum și îndrăgitele formații Romb, Roșu Vara și Arthur Project.

 

În cea de-a doua seară a festivalului, ploieștenii vor avea întâlnire autentică cu bine-cunoscuta formație Iris Simfonic – Cristi Minculescu, Valter&Boro & Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploiești, muzicienii de succes ai formației Lupus Dacus, trupa 3 Parale și tânărul rapper Ștefan P3.

 

Organizatorii au pregătit ploieștenilor, pentru ultima seară a evenimentului, un spectacol surprinzător, conceput de Ovidiu Lipan Țăndărică și Fanfara din 10 Prăjini, dar și la un moment de muzică de calitate susținut de trupa Zoom.

 

Vă așteptăm, așadar, la un weekend minunat, în centrul civic al orașului, unde, alături de prieteni și familie să zâmbim, să ne distrăm, să ne relaxăm și să creăm amintiri frumoase, în 3 zile estivale autentice, în cadrul cărora evenimentele stradale, muzica bună și bunătățile inspirate din toate colțurile lumii vor anima atmosfera orașului nostru!

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191