Liniștea dinaintea furtunii!

Liniștea dinaintea furtunii!

Activ Prahova Ploiești-Școala 181 București poate fi apreciat precum un citat! Asta pentru că jocul de mâine este ca o repetiție pentru derbiul, de la mijlocul săptămânii viitoare, cu Știința București, liderul Seriei A. Duelul cu Școala 181 ar trebui să fie ca un meci-școală pentru handbalistele Activului deoarece acestea trebuie să pună în pracatică cât mai bine schemele gândite de antrenorii Dragoș Dobrescu și Robert Comendant, dar nici să nu se accidenteze.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Principalul Dobrescu ne-a declarat că va oferi minute mai multe jucătoarelor care au evoluat mai puțin:,,Am pregatit mai mult meciul de miercuri, însă pedagogic, profesional, nu neglijăm disputa de maine. Fetele trebuie sa fie atente sa nu se accidenteze si sa exersam cat mai bine schemele de joc. Toata lumea o sa primeasca minute si vreau sa facem un joc bun, placut oamenilor care vor veni la meci”. Antrenorul Activului s-a referit și la parcursul echipei naționale la Euro:,,In ciuda unui nou loc 12 si a reactiilor, eu consider ca Romania a facut un turneu final bun. Fetele au luptat cat au putut, au fost probleme mari de arbitraj care ne-au scos din carti, dar cred ca suntem pe un drum bun cunoscand ce vine din spate(n.r.Dobrescu a fost mult timp la loturile de junioare si tineret). Defensiv, Romania nu a fost ceea ce ne-am dorit, insa e greu sa ai randament pe ambele faze daca nu ai banca de rezerve.”

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Activ și 181 s-au întâlnit ultima oară, sezonul trecut, la Blejoi deoarece Sala Olimpia era ocupată, iar trupa condusă de Silviu Crângașu s-a impus fără probleme. Mâine, de la ora 12.00, meciul va avea loc în ,,Olimpia”, intrarea spectatorilor fiind liberă. După jocul senioarelor, de la ora 14.00, vor evolua juniorii 1 de la CSM Ploiești care întâlnesc CS Medgidia, într-un meci ce contează pentru etapa a 5-a, Seria C. O zi mai târziu, duminică, de la ora 11.00, la Sala Tel George Junior, va avea loc derbiul local Activ Prahova-CSM Ploiești, la nivelul junioarelor 3.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191