Lipsă de agresivitate la început de an

Lipsă de agresivitate la început de an

“Lipsa de agresivitate a dus la acest eșec. Trebuia să fim agresivi de la început!”. Așa a motivat Bogdan Popa, baschetbalistul Petrolului, începutul prost de an pentru echipa sa. Trupa ploieșteană a pierdut, în fața propriilor fani, numeroși și gălăgioși și la acest meci, primul joc oficial din 2023, cu penultima clasată, CSM Târgu-Mureș, scor final 73-78. Pe lângă răutatea absentă baschetbaliștii petroliști au și ratat enorm, din toate pozițiile, și acesta fiind un alt motiv pentru care galben-albaștrii au ratat startul în noul an.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Popa a fost cel mai bun marcator al Petrolului și a declarat la finalul jocului:’’Cum am mai spus si in alte jocuri oricine poate bate pe oricine in acest sezon. Nu ne-am crezut dinainte victoriosi ci nu am avut acea agresivitate pe care trebuia sa o practicam de la inceputul jocului. Ei au avut aruncari bune, au marcat de afara si n-am putut tine ritmul cu ei. Am avut un meci foarte prost, mai ales cu aruncarile de la distanta.”

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Antrenorul echipei ploiestene, Mihai Popa, a spus, după meci, că băieții săi au avut procentaje execrabile și în aceste condiți nu aveau cum să câștige:’’Nu a fost ziua noastra! Am primit 78 de puncte, sper sa fie doar un dus rece si sa invatam din acest esec. Trebuie sa ne trezeasca acest dus si sa ne de-a de gandit ca mai avem mult de muncit ca sa ajungem la un nivel ridicat. Sper sa nu fie prea tarziu!”

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Pentru CSM Petrolul au jucat: B. Popa (18 puncte, 2×3), Brkic (11), Misters (10, 2×3), Mitchell (2×3), Aughburns (8), Popa Calotă (4, 1×3), Milin (4), Funderburk (3, 1×3), A. Ene (3, 1×3) şi C. Dinu (3, 1×3). După acest eșec gruparea ploieșteană are 8 victorii, 4 înfrângeri și rămâne pe locul 3 în clasamentul Conferinței A, iar etapa viitoare va juca la campioana U Cluj. Sursa foto:csmploiesti.ro

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191