Lista ruşinii. ANAF a publicat lista românilor care nu şi-au plătit taxele

Lista ruşinii. ANAF a publicat lista românilor care nu şi-au plătit taxele

Agenția Națională de Administrare Fiscală a actualizat „lista ruşinii”. Pe ea apar românii, dar şi firmele care nu şi-au plătit datoriile către stat până la finalul anului trecut.Pe această listă a rușinii, publicată astăzi de ANAF, se regăsesc cei care nu și-au achitat datoriile în trimestrul patru al anului 2022, adică în perioada octombrie-decembrie a anului trecut.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

E vorba despre cei care au datorii de peste 500.000 de lei în cazul marilor creditori, 250.000 de lei în cazul celor care se încadrează la categoria de creditori mijlocii și datorii de peste 100.000 de lei în cazul celorlalte categorii.
Aici sunt incluse și persoanele fizice care desfășoară activități economice independente sau care profesează în alte domenii, sub denumirea de profesii libere.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

ANAF a anunțat că firmele au posibilitatea să fie scoase de pe această listă a rușinii în cazul în care își plătesc datoriile.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

ANAF are tot mai multe metode de a vâna românii care evită să își plătească datoriile.

Dacă firmele, de exemplu, sunt incluse pe astfel de liste, persoanele fizice sunt practic vânate de pe platforme precum TikTok sau Instagram, în cazul în care acestea se laudă, de exemplu, cu o casă sau o mașină pe care nu o pot dovedi din punct de vedere fiscal.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191