LIVE TEXT/ Au inceput alegerile in PSD Prahova/ Liderii de la Bucuresti, prezenti la Conferinta

LIVE TEXT/ Au inceput alegerile in PSD Prahova/ Liderii de la Bucuresti, prezenti la Conferinta

Conferinta s-a incheiat in jurul orei 18:40. La final, conducerea PSD Prahova si invitatii de la Bucuresti au facut o poza de grup. GALERIE FOTO la finalul textului.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Ora 18:30 – Vizibil emotionat, Virgiliu Nanu a declarat ca si-a inceput cariera in PSD ca simpatizant si ca activitatea sa politica a insemnat doar PSD.  Acesta a multumit colegilor si a transmis ca „nu am fost doar prefect, am fost si prieten”.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Ora 18:20 – Virgil Nanu a fost ales cu unanimitate de voturi presedinte al PSD Prahova. Acesta a tinut sa il mentioneze pe Mircea Cosma, felicitandu-l pentru tot ce a facut pentru partid. Nanu l-a salutat si pe primarul Andrei Volosevici, in prezent, suspendat din PNL. Deputatul Bogdan Toader a fost si el votat in unanimitate prim-vicepresedinte al organizatiei judetene. Laura Moagher este noul secretar general al PSD Prahova.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Ora 18:15 – Senatorul Laura Moagher a prezentat candidatii. Virgil Nanu este propus pentru funcția de președinte PSD Prahova. Parlamentarii Bogdan Toader si Radu Oprea candidează pentru funcțiile de prim-vicepreședinți ai organizației. „Sunt candidaturi reprezentative”, a spus Moagher.

Ora 18 – ministrul Sorin Grindeanu a tinut sa il salute pe Mircea Cosma, la urcarea pe scena, considerandu-l pe fostul presedinte al CJ Prahova „un om drag”. Acesta i-a mentionat si pe Andrei Volosevici si Gratiela Gavrilescu.

Grindeanu a declarat ca anul viitor, PSD Prahova nu se va alia cu niciun partid. Acesta a spus ca alegerile anterioare au fost pierdute din cauza aliantei cu PNL. „La Prahova vom castiga si Consiliul Judetean si Primaria Ploiesti, fara aliante”.

Ministrul Transporturilor a mai spus ca isi doreste reducerea numarului de ministere si secretari de stat.

Ora 17:58 – ministrul Familiei, Gabriela Firea, a declarat ca PSD isi doreste sa pastreze Ministerul Transporturilor, cu Sorin Grindeanu, dar si M. Muncii si Sanatatii. „Ne dorim să păstrăm Ministerul Transporturilor, condus, în continuare, de Sorin Grindeanu. Ne dorim și Ministerul Muncii, Ministerul Sănătății și ne dorim ca domnul senator Radu Oprea să se alăture echipei în calitate de ministru al Economiei”.

Ora 17:50 – Au urmat discursurile ministrilor Romascanu, Budai si Rafila.

Marius Budai a reamintit masurile de sprijin ale PSD, cele mai importante fiind majorarea pensiilor si a salariilor.

Ministrul Romascanu a declarat ca este convins de puterea echipei PSD Prahova si ca aceasta va castiga toate alegerile in 2024.

„Continuitatea și stabilitatea sunt cele mai importante. Imi pare rau că dumneavoastră nu sunteți beneficiarii unui proiect major în domeniul sănătății. Exista nevoia unei instituții medicale noi există si vă promit că, alături de colegii mei, vom lucra la acest lucru”, a declarat Rafila. Ministrul Sanatatii l-a laudat pe medicul Catalin Visean, secretar de stat in M. Sanatatii.

Ora 17:35 – Gratiela Gavrilescu, presedintele PPU-SL Prahova a declarat: „PSD Prahova este, astăzi, la bilanț. Bogdan Toader, alături de întreaga echipă care își predă mandatul, este prietenul meu. Bogdan, ai evoluat frumos. Votul pentru o nouă echipă va fi votul pentru echipa câștigătoare pentru prahoveni. Stăm spate în spate”.

Ora 17:30 – Deputatul Bogdan Toader a luat cuvantul si a multumit tuturor pentru participare. „Vă mulțumesc tuturor, mă înclin în fața dumneavoastră. S-ar putea să fie ultima oară când vă vorbesc din postura de președinte.”. Delegații au aplaudat discursul actualului președinte PSD Prahova.

Update ora 17:10 – Aproximativ 380 de invitati sunt prezenti in sala Europa a Palatului Administrativ. Din prezidiu fac parte toti parlamentarii PSD Prahova: Laura Moagher, Bogdan Toader, Simona Maya Teodoroiu, Rodica Paraschiv.

Update ora 17: Primarul Andrei Volosevici a venit la Conferinta PSD insotit de Simona Albu, city managerul Ploiestiului. Printre invitatii locali se numara si primarul din Baicoi, Marius Constantin si Gratiela Gavrilescu, presedintele PPU-SL Prahova.

In jurul orei 16:30, au sosit de la Bucuresti liderii partidului. Marcel Ciolacu, ministrii Lucian Romascanu, Marius Budai, Sorina Grindeanu, Alexandru Rafila si Gabriela Firea au sosit la Palatul Administrativ.

PSD PRAHOVA isi alege, in aceste momente, noua conducere, in cadrul Conferintei Judetene de alegeri a organizatiei. Phonline.ro va prezenta in timp real cele mai importante evenimente si declaratii de la fata locului.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191