Liviu Dragnea, despre ‘revenirea OUG 13’: Mi se pare ciudat! Atunci mințeau că este pentru mine. Ce minciună ordinară!

Liviu Dragnea, despre ‘revenirea OUG 13’: Mi se pare ciudat! Atunci mințeau că este pentru mine. Ce minciună ordinară!

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, era liderul partidului de guvernământ atunci când a apărut OUG 13, care stabilea pragul la abuzul în serviciu. Aceea decizie a Guvernului a generat un val uriaș de proteste în Piața Victoriei. Ieri, în Senat, a trecut o lege prin care se stabilește pragul la abuzul în serviciu la 250.000 de lei.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

STIRIPESURSE.RO l-a întrebat pe fostul lider PSD cum vede revenirea în forță a ”infamei OUG 13”. Dragnea ne-a precizat că și atunci, dar și acum, Sistemul se opune deciziilor CCR care au stabilit că trebuie să existe prag la abuzul în serviciu, iar opoziția vine din cauza faptului că asta le-ar slăbi forța procurorilor.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

”Mi se pare ciudat! Există decizii ale Curții Constituționale, însă Sistemul nu dorește să respecte deciziile CCR și nu vor să impună prag la abuzul în serviciu. Atunci mințeau că vor să pună prag pentru mine, ceea ce era o minciună ordinară! Dar oare cât vom mai trăi în țara în care se refuză punerea în aplicare a unor decizii ale Curții Constituționale.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Infracțiunea asta ”abuz în serviciu” nu mai există nicărieri în lumea civilizată. Există doar în România și este inspirată de sistemul sovietic.

Asta cu ”abuzul în serviciu” este folosită de procurorii DNA ca să poată să agațe pe oricine, asta pentru că procurorii sunt brațul armat al Sistemului

Asta este toată discuția cu abuzul în serviciu. Dacă există un prag este mai greu pentru ei să mai utilizeze această armă.”, a declarat Liviu Dragnea, pentru STIRIPESURSE.RO.

Întrebat dacă se așteaptă la proteste de stradă, Dragnea a spus ”Să vedem cât reușește SRI-ul să scoată și Sistemul. Până la urmă țara asta are sistemul pe care și-l dorește. Dacă noi nu respectăm decizii ale Curții Constituționale, ce așteptări să mai avem?

Abuzul în serviciu nu pune mâncare pe masă românilor

Liviu Dragnea a mai precizat faptul că în România se evită orice discuție pe temele serioase, care afectează întreaga populație, în schimb se promovează discuții artificiale.

”În Israel este vorba despre o reformă foarte serioasă a justiției, dar nici Israelul nu este ocolită de un Sistem subteran. De fapt, discuția nu mai poartă pe chestiuni profunde, pe putere de cumpărare, pe nivel de trai, pe politici publice care afectează o mare parte a populației. Discuțiile nu se poată pentru HG-uri, pe decizii luate pe șest în Guvern prin care se mai cedează din suveranitatea României. Nu, despre asta nu discutăm!

Abuzul în serviciu nu mai este luat în considerare de nimeni în lumea civilizată. La ei se iau în discuție teme importante, care afectează nivelul de trai al oamenilor. Ei discută despre hrană, despre energie, despre teme care cu adevărat afectează societatea, nu abuzul în serviciu.

La noi câți discută despre ceea ce se întâmplă despre fermierii români? Se discută că Ucraina a trimis în România cereale foarte ieftine, care au nenorocit fermierii români? Sunt cereale modificate genetic care au intrat în țara noastră. Cine discută despre situația fermierilor români?

Oamenii trebuie să fie păcăliți și manipulați să discute despre un abuz în serviciu. Ce-i interesează asta pe români? Le pune mâncare în farfurie? Sub nicio formă nu

Discutăm despre chestii serioase, cum ar fi faptul că SRI vrea să își ia înapoi atribuțiile vechii Securități? Asta afectează viața tuturor românilor, nu abuzul în serviciu. ”, a mai spus fostul lider PSD.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191