Locul 4 și nota 8 pentru Activ

Locul 4 și nota 8 pentru Activ

Handbalistele de la Activ Prahova Ploiești au terminat sezonul pe locul 4, dar după o evoluție de nota 8. Am pus nota 8 deoarece echipa prahoveană a trebuit să ducă Turneul de Promovare în Liga Florilor cam în 8-9 jucătoare și în condițiile în care au jucat 3 meciuri în 3 zile, iar adversarele întâlnite la Brașov, Slobozia, Corona și Deva, au avut loturile complete. Trupa antrenată de Dragoș Dobrescu, Robert Comendant și Alina Dumitru, nu s-a putut baza pe trei handbaliste importante, toate cu probleme medicale. Chiar și așa, Activul a făcut Corona Brașov, gazda turneului, să tremure serios în drumul spre promovare. A pierdut la doar două goluri diferență, 27-29, duelul cu brașovencele, după un joc bun, mai ales în repriza a doua, dar și a unui arbitraj decent.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Alexandru Dedu, de la Corona, Gheorghe Tadici, de la SCM Zalău, și nu numai, au felicitat trupa lui Dobrescu pentru jocul prestat. Unele complimente au fost sincere, altele, nu, ținând cont ce însemna o eventuală ratare a promovării pentru Brașov, dar și adversitatea altor cluburi, din aceași serie cu Activ, prezente în orașul de la munte. După meciul decisiv fetele au rămas cu felicitările și lacrimile, iar adversarele s-au bucurat de promovare. Pentru Activ au evoluat contra Brașovului: Diaconu, Paraschiv, Dumitriu – Andrița 7 goluri, Popescu 5, Tămaș 5, M. Arvatu 4, Nica 3, Sava 3, Dumitrașcu, Csavar, Grădișteanu.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

În ultima zi a turneului, Paraschiv și colegele au jucat cu CSM Deva pentru locurile 3-4. A fost un duel în care handbalistele Activului nu au mai repetat evoluțiile bune din primele două jocuri. Și de data aceasta repriza a doua a fost mai bună, dar nu suficientă încât să întoarcă soarta partidei în favoarea lor. Pentru Activ au evoluat: Paraschiv, Diaconu – Andrița 10 goluri, Dumitrașcu 4, M. Arvatu 3, Popescu 3, Nica 2, Sava 2, Csavar 1, Grădișteanu. Scor final, 25-26, iar Activul a pierdut locul pe podium, dar și o primă de joc pentru clasarea în primele trei. În schimb, și-a asigurat prezența la baraj chiar după primul joc, victorie cu Slobozia. În urma disputelor de la Poalele Tâmpei, Corona Brașov și Știința București au promovat în Liga Florilor, iar CSM Deva și Activ Prahova vor mai avea o șansă de a promova la barajul din iunie.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191