Locul de poveste din România, cu nisip fin și apă curată ca lacrima. Turiștii s-au îndrăgostit de această destinație, iar multora le aduce aminte de Maldive

Locul de poveste din România, cu nisip fin și apă curată ca lacrima. Turiștii s-au îndrăgostit de această destinație, iar multora le aduce aminte de Maldive

Există un loc în România care face furori, încă din anul 2015, după ce a apărut într-un top al celor mai frumoase plaje sălbatice din lume. În ciuda faptului că este considerată una dintre cele mai sălbatice și mai neatinse plaje din țara noastră, nisipul fin și apele limpezi îi fac pe turiști să asemene locul cu Insulele Maldive. Click! îți spune despre ce plajă este vorba.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Vara, zeci de mii de turiști aleg să meargă la Mamaia sau cotesc spre sud, spre mult mai căutatele Eforie sau Vama Veche, alții, mult mai puțini, însă, se îndreaptă spre Plaja Vadu. Situată în județul Constanța, Plaja Vadu este considerată una dintre cele mai sălbatice și mai neatinse plaje din România, cei care aleg acest loc venind pentru liniște, fără muzică, fără petrecere, relaxându-se în voie, fără să fie deranjați de nimeni.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Acest loc de vis din țara noastră, cu nisip fin și ape limpezi, poate aminti de plajele din Maldive, cu un aer de evadare și relaxare. Totodată, în zona plajei nu există semnal pe telefonul mobil, iar camparea cu cortul sau rulota nu este permisă. Trebuie să țineți cont și că posibilitățile de cazare în apropierea plajei sunt reduse, existând o pensiune și o cherhana cu căsuțe. De asemenea, au fost instalate toalete ecologice și există serviciu de salvamar. Din satul Vadu, aflat la 5 km de plajă, se pot cumpăra apă şi diverse băuturi sau produse.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Astfel, pentru amatorii de locații sălbatice, dar și de liniște, aici este locul ideal unde îți poți petrece vacanța, departe de aglomerația litoralului. Însă, cum ajungi la acest loc superb din țara noastră?

Se ajunge din satul Vadu, pe drumul principal până în poarta unei fabrici, acolo se face dreapta și se intră pe un drum de beton îngust ce ne duce la malul mării. Oricum, există indicatoare către plajă. Satul Vadu este situat în județul Costanța, la o distanță de 15 km față de Năvodari și 7 km față de comuna Corbu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191