Locul magic din România comparat cu Disneyland. Destinația de poveste i-a fascinat pe turiștii străini

Locul magic din România comparat cu Disneyland. Destinația de poveste i-a fascinat pe turiștii străini

Cu siguranță mulți dintre noi ne dorim să ajungem măcar o dată la Disneyland, însă timpul și prețurile piperate nu prea ne permit. Dar iată că există un loc magic în țara noastră care poate fi comparat cu această destinație de poveste. Până și turiștii străini au fost impresionați și adoră zona. Iată unde se află locul magic din România asemănat cu Disneyland.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Construit de doi tineri, Anca și David Damian, care au pus bazele unui proiect unic și inedit, locul magic din România asemănat cu Disneyland se află în Porumbacu de Sus, județul Sibiu, și se întinde pe o suprafață de de metri pătrați. Destinația nu i-a fascinat doar pe românii care nu pot ajunge la celebrul parc tematic, cât și pe turiștii străini.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Amenajat la o distanță de 40 de kilometri de Sibiu, pe partea de nord a Munților Făgăraș, cu o priveliște de milioane – Vârful Negoiu, parcul tematic, destinația perfectă atât pentru cei mici, dar și pentru adulți, se numește Povestea Calendarului.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Alcătuit din 12 căsuțe, fiecare realizată din diverse materiale și cu forme diferite, ce reprezintă una dintre cele 12 luni ale anului, Povestea Calendarului este o zonă încărcată cu farmec și adorată de turiștii români și străini. De asemenea, căsuțele poartă numele vechi din calendarul tradițional românesc: Gerar, Făurar, Mărțișor, Prier, Florar, Cireșar, Cuptor, Gustar, Răpciune, Brumărel, Brumar, Undrea.

Dacă dorești să vizitezi acest loc de poveste de la noi din țară, află că, pe lângă explorarea căsuțelor din parcul tematic Povestea Calendarului, turiștii mai au la dispoziție și alte activități. Cei mici pot asculta povești sau se pot distra în locurile special amenajate, pot participa la numeroase ateliere, dar și adulții se pot bucura de experiență, luând masa la un restaurant sub formă de butoi, unde pot savura cele mai delicioase preparate culinare.

Dacă ești interesant, programul parcului tematic este unul foarte bine stabilit și se intră numai între orele 09:00 – 19:00, iar prețurile sunt: 25 de lei pentru adulți și 15 lei pentru micuții cu vârste între 3 și 14 ani. Deloc costisitor, așa-i? Astfel, dacă vrei să te bucuri alături de copilul tău de un loc magic, Povestea Calendarului în Porumbacu de Sus, județul Sibiu, este destinația ideală pentru tine și familia ta.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191