Lot nou de politisti, la IJP Prahova. 47 de absolventi au inceput, astazi, munca. Mult succes!

Lot nou de politisti, la IJP Prahova. 47 de absolventi au inceput, astazi, munca. Mult succes!

47 DE ABSOLVENȚI AI ȘCOLILOR DE AGENȚI DE POLIȚIE ÎNCADRAȚI LA I.P.J. PRAHOVA

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Astăzi, 31 octombrie 2022, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova a avut loc procedura de repartizare pe funcții a 47 de absolvenți ai școlilor de agenți de poliție, promoția octombrie 2022.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, pe funcțiile vacante existente, avându-se în vedere situația operativă înregistrată la nivelul județului Prahova, pentru creșterea gradului de siguranță a cetățeanului.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Specializările în care vor profesa noii polițiști sunt ordine publică, rutieră și investigații criminale.

30 de polițiști își vor desfășura activitatea în mediul urban și 17 în mediul rural.

Timp de 6 luni, fiecare dintre ei se va afla sub îndrumarea unui tutore, un polițist cu experiență care îi va îndruma în primele activități din debutul carierei lor.

Conducerea Inspectoratului le urează tinerilor mult succes în activitate și îi asigură de tot sprijinul în ceea ce privește îndeplinirea atribuțiilor!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191