Lotul se completează în Turcia

Lotul se completează în Turcia

Lotul Petrolului va fi complet în Turcia acolo unde se vor pregăti în următoarele zece zile. M, startul oficial din 2023. Mâine vor ajunge, în Antalya, Seto Takayuki, Jair Silva și Ciobanu-Vanghele, în timp ce, față de lotul prezent la reunire nu au făcut deplasarea fundașul Pashov și portarul Jercălău. În avionul de Turcia au urcat 24 de jucători:

Mesaj din partea judecatorilor pentru „Portocala si Onea”: Magistrati cu un profil nesanatos

– Octavian Vâlceanu, Sebastian Moroz, Andreas Leitner (portari)

Un băiețel de cinci ani din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, are șanse la viată dacă îi suntem alături

– Florin Borța, Marian Huja, Bart Meijers, Mathaus Lima Santos, Alberto Olaru, Cosmin Achim, Juan Pătrașcu, Valentin Țicu, Mihai Velisar(fundași)

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

– Lucian Dumitriu, Cosmin Tucaliuc, Mario Bratu, Cătălin Tolea (mijlocași)

– Gicu Grozav, Constantin Budescu, Harrison Manzala, Robert Moldoveanu, Raul Bucur (atacanți)

Din nefericire, așa cum a fost cazul lui Diarra care a ratat două stagii din cauza vizei, și atacantul nigerian Christian Irobiso nu a putut obține în timp util viza de intrare în Turcia astfel că se va pregăti la Ploiești. Un caz asemănător poate fi al fundașului dreapta ivorian Seniko Doua, cel care în ultima parte a anului trecut s-a pregătit alături de Petrolul. Acesta, la rândul său, este în așteptarea documentului care i-ar putea totuși permite să zboare zilele următoare, din țara natală, către Antalya. Ploieștenii vor ajunge în Side spre seară, după un zbor cu escală în Istanbul, urmând ca, de mâine, să intre în programul de pregătire cu două antrenamente zilnice, până luni, atunci când vor juca primul test. Sursa:fcpetrolul.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191