Lovitură grea pentru Culiță Sterp! Procurorii cer condamnare cu închisoare. Artistul, mari emoții în așteptarea sentinței / VIDEO

Lovitură grea pentru Culiță Sterp! Procurorii cer condamnare cu închisoare. Artistul, mari emoții în așteptarea sentinței / VIDEO

Momente complicate pentru Culiță Sterp! Procurorii cer condamnare cu închisoare în cazul artistului. Cântărețul trece prin mari emoții în așteptarea sentinței. Ce a mărturisit, potrivit Antena Stars.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Culiță Sterp se confruntă cu momente dificile în viața sa, după ce procurorii au solicitat condamnarea sa la închisoare în procesul în care este acuzat de conducere sub influența substanțelor interzise și a alcoolului, precum și de părăsirea locului accidentului.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Procurorii cer condamnare cu închisoare în cazul lui Culiță Sterp

Artistul a fost prezent recent la Judecătoria Cluj-Napoca pentru a participa la un termen al procesului, așteptând cu emoții verdictul care îi va decide soarta.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Incidentul a avut loc în 2022, când Culiță Sterp a provocat un accident rutier și a părăsit locul faptei, aflându-se sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. În fața instanței, cântărețul și-a exprimat regretul și a încercat să-și justifice acțiunile, susținând că astfel de gesturi nu îl caracterizează și cerând să fie iertat pentru greșeala sa unică.

Sentința va fi anunțată curând

În ciuda regretului exprimat de artist, rămâne de văzut dacă instanța va lua în considerare circumstanțele atenuante și dacă va decide să-i acorde clemență sau va urma solicitarea procurorilor de a-l condamna la închisoare.

Sentința urmează să fie anunțată în curând, iar Culiță Sterp trăiește momente de mare tensiune în așteptarea deciziei care îi poate schimba viața.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191