Lucrările de construire ale celui mai grandios proiect MRS RESIDENCE GRĂDINILE vor demara în curând

Lucrările de construire ale celui mai grandios proiect MRS RESIDENCE GRĂDINILE vor demara în curând

Prima etapă este reprezentată de trei blocuri de P+2 etaje (DALIA), P+3 etaje (IRIS) și P+8 etaje (LAVANDĂ). Ansamblul rezidențial dispune de garsoniere, apartamente cu 2 camere, 3 camere și 4 camere, diverse ca și compartimentare și spațiu, pentru a se plia pe nevoile și posibilitățile diferite ale viitorilor locatari.

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Această etapă presupune semnarea unui contract de rezervare și plata unui avans de minim 3000 euro (tva 5% inclus).
Ansamblul rezidențial oferă toate avantajele locuirii într-o poziție privilegiată, liniștită, care permite fiecărui locatar să rămână conectat cu orașul și cu nevoile pe care le are fiecare, de la deplasarea ușoară la locul de muncă spre orice punct al municipiului, până la școli, grădinițe, locuri de relaxare și petrecere a timpului liber.
„Prin acest complex propunem un nou standard în ceea ce privește calitatea vieții și sustenabilitatea, într-un oraș care se confruntă cu un deficit de spații verzi. Ne dorim să aducem un cadru recreativ rezidenților cu posibilitatea de a se bucura de natură, dar în același timp să contribuim și la protejarea mediului înconjurător” – au declarat reprezentanții Maristar.
Punctul central al ansamblului va fi reprezentat de o veritabilă gradină botanică cu specii spectaculoase de Ligustrum vulgare, Paulownia, salcie japoneză, iarbă albastră care vor străluci desfătând privirile în paradisul nocturn. Atenția se va îndrepta către spațiile verzi cu vegetație și peisaje fabuloase care îți vor tăia respirația, fântâni arteziene, alei pietonale cu lumini, locuri de joacă, spații de promenadă, toate acestea acompaniate de un râu artificial care curge prin resort.
Dezvoltatorul împreună cu arhitecți vizionari, care pun acces pe excelență când vine vorba de design și proiectare propun un concept care se bazează prioritar pe siguranța locatarilor, aceasta deoarece autoturismele vor intra prin exteriorul amplasamentului cu acces direct către rampa subterană. Cele mai multe locuri de parcare vor fi subterane, dispuse pe o suprafață de 42.000 de metri pătrați.
Maristar își propune să construiască locuințe inteligente, de înaltă calitate tehnologică. Când ne referim la locuințe inteligente vorbim despre panouri fotovoltaice care vor prelua consumul din spațiile comune dar și un mai bun control al energiei, în consonanță cu protecția mediului înconjurător.
Dacă sunteți în căutarea unei locuințe în care să vă bucurați de un stil de viață deosebit, finisaje de excepție și spații verzi, vă așteptăm la rezervări! Mai multe detalii referitoare la proiect le puteți afla de la Biroul de Vânzări, aflat în Bulevardul Republicii, nr. 148, etaj 1 și/sau la numărul de telefon 0758.080.000.

Ioana Neagu, umilita public de liberali acum 4 ani, s-a inscris in PNL inaintea alegerilor

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191