Lukașenko a mers la granița vestică a Belarusului să anunțe că se „pregătește de război”: „Sincer, facem pregătirile necesare”

Lukașenko a mers la granița vestică a Belarusului să anunțe că se „pregătește de război”: „Sincer, facem pregătirile necesare”

Dictatorul bielorus, Aleksandr Lukașenko, a anunțat că se pregătește de război, deși „nu și-l dorește”. Aliatul lui Putin a vizitat orașul de graniță Grodno, aproape de frontierele Belarusului cu Polonia și Lituania, relatează Ukrainska Pravda.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

„Nu credeți pe nimeni care vă spune că noi vrem război. Ne pregătim de război, dacă e să vorbesc sincer despre asta. «Dacă vrei pace, pregătește-te de război», nu sunt vorbele mele, dar sunt foarte bine spuse”, a spus dictatorul, referindu-se la un citat din scriitorul roman Vegetius.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Lukașenko a mai spus că Belarusul face „pregătirile necesare” pentru un posibil conflict, incluzând unitățile relevante și furnizând variate tipuri de arme și de echipamente pentru armată.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Dacă cineva de acolo, din țările neprietnoase, ne critică, să știe asta: facem ce e corect. Dacă încep să ne laude, atunci e o mare problemă”, a spus dictatorul.  

„Noi nu trebuie să amenințăm pe nimeni. Nu vrem teritoriul altora. Dacă ne ajută Dumnezeu, îl vom cultiva pe-al nostru”, a continuat el.

Conform informațiilor existente, Lukașenko a participat la ceremonia de depunere a unei capsule a timpului pentru noul spital din Grodno și a spus că „trimite un mesaj țărilor vecine Belarusului”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191