Lukașenko: Singura greșeală pe care am făcut-o a fost că nu am terminat Ucraina în 2014, împreună cu Rusia

Lukașenko: Singura greșeală pe care am făcut-o a fost că nu am terminat Ucraina în 2014, împreună cu Rusia

Dictatorul belarus, Aleksandr Lukașenko, a declarat că „singura greșeală” pe care Rusia și Belarus au făcut-o a fost că „nu am rezolvat această problemă (Ucraina) în 2014-2015, atunci când Ucraina nu avea o armată și nu era pregătită”, informează Politico.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

„Am văzut-o venind”, a spus liderul de la Minsk, referindu-se la invazia rusă asupra Ucrainei. De asemenea, Lukașenko a mai spus că dacă războiul nu ar fi izbucnit anul trecut, „ar fi fost declanșat mâine, dar în condiții mult mai dificile pentru Rusia și Belarus”.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

„Am vrut să rezolvăm situația pașnic. Ei (ucrainenii) s-au folosit de acest interval de timp să-și transforme aramta într-o forță de luptă capabilă”

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Conform oficialilor ucraineni, declarațiile lui Lukașenko au fost făcute în cadrul unei întâlniri avute joi cu șefii agențiilor de securitate din cadrul Comunității Statelor Independente (CSI), o uniune alcătuită din fostele republici sovietice.

Lukașenko s-a referit la perioada 2014-2015, după ce Rusia a invadat și ocupat ilegal peninsula Crimeea, iar ulterior naționaliștii pro-ruși din Donbas au preluat controlul în mare parte din regiunile Donețk și Luhansk, susținuți de armata rusă.

Comentariul lui Lukașenko demonstrează că liderul de la Minsk a s-a transformat complet în „mascota lui Putin”, conform Politico.

Belarus a permis trupelor Moscovei să lanseze din această țară atacuri asupra Ucrainei, în momentul declanșării invaziei din 24 februarie 2022. De asemenea, la sfârșitul lunii mai, Lukașenko a anunțat că Rusia va tranfera arme nucleare în Belarus”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191