Luna plină de pe 30 August va produce numeroase schimbări în plan emoțional. Ce zodii vor fi afectate

Luna plină de pe 30 August va produce numeroase schimbări în plan emoțional. Ce zodii vor fi afectate

Luna plină în Pești va aduce schimbări pentru nativii zodiilor. Ei vor trece printr-o perioadă încărcată emoțional și vor fi nevoiți să își transforme viața în ceva mult mai bun.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Pe 30 August va fi lună plină, iar astrologii au anunțat mai multe schimbări pentru nativii zodiilor. Se pare că fiecare persoană va fi afectată de fenomenul astrologic, mai ales că este a doua lună plină din lună, fiind un lucru extrem de rar.

SONDAJ/ Sunteți de acord cu decizia Şcolii „Sf. Vasile” Ploieşti de reintroducere a uniformei pentru elevi?

Ce înseamnă luna plină în Pești

Luna plină în Pești ne va ghida spre eliberarea de trecut, precum și renunțarea la ceea ce ne împiedică să evoluăm. Este un fenomen special, având loc pentru a doua oară în luna August. Are o energie benefică și creează atmosferă matură și profundă.

Cum vor fi IMPOZITATE PFA-urile si MICROINTREPRINDERILE: Iata forma finala a legii, cu MASURILE FISCALE!

În următoarea perioadă vom înțelege mai bine ceea ce trebuie lăsat în urmă, pentru a ne putea dezvolta și a privi doar către lucrurile benefice din viața noastră. Putem să devenim mult mai emoționali și să avem o atitudine mai ciudată.

Toată lumea va fi emoțională pentru că veți fi forțați să faceți sacrificii majore, deoarece aceasta este a doua lună plină a lunii, ceea ce este extrem de rar. Hormonii înseamnă eliberarea, așa că nu numai că vei fi extrem de emoțional, ci vei fi și forțat de univers să sacrifici tot ceea ce te-a împiedicat de la fericire și succes.

Ce zodii vor fi afectate

Luna plină în Pești va afecta mai toate zodiile, dar patru dintre ele o vor simți din plin. Aici vorbim despre Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Ei vor trebui să facă schimbări drastice în viață într-un ritm alarmant de rapid, pentru a se alinia cu Universul. Va trebui să renunți complet la vechea ta viață și să adopți o atitudine nouă, mai ales în ceea ce privește lucrurile inedite.

Îți vei putea transforma viața, dacă ești deschis la noutăți și vei lăsa Universul să te ghideze. Ai putea obține cea mai frumoasă viață pe care o poți avea, dar va trebui să lași deoparte obiceiurile negative și limitările care te țin deoparte.

CITEȘTE ȘI:Zodia care va câștiga o gălăgie de bani în luna septembrie. Acest nativ are noroc la Loto sau încasează o moștenire

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191