Lupii atacă „Păduricea” arădeană!

Lupii atacă „Păduricea” arădeană!

Lupii galbeni ai Petrolului atacă „Păduricea” arădeană în primul joc din grupele Cupei României! Arena „Pădurice” găzduiește jocul Progresul Pecica-Petrolul Ploiești care se va disputa mâine, de la ora 14.00, în orașul arădean. Trupa pecicană evoluează în Seria a 8-a din Liga 3 și ocupă, la acest moment, locul 2 în clasament. Cu siguranță Petrolul are prima șansă în această întâlnire, una în care Florin Pîrvu va miza și pe unii dintre jucătorii care au evoluat mai puțin, sau chiar deloc, în campionat. Pe lista celor ca fac deplasarea la Arad se află, de altfel, și Marian Huja, fundașul central al „galben-albaștrilor” având, astfel, speranțe că va reveni pe teren și va pune capăt unei îndelungi absențe, cauzată de o operație suferită, în primăvară, la genunchi.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

„Cupa României este un obiectiv important pentru noi, ne dorim să ajungem cât mai departe în această competiție și, evident, vom trata cu toată atenția fiecare partidă. Nu contează diferența de eșaloane, trebuie să fim atenți și concentrați, astfel încât să luăm un start bun”, a spus Florin Pîrvu pentru fcpetrolul.ro. „Vor fi unele schimbări în lot, sunt jucători care vor rămâne acasă. Cât despre Huja, el va merge cu noi și, în funcție de cum vor evolua lucrurile, ar putea să-și facă revenirea pe teren cu această ocazie”, a mai precizat Pîrvu.

Delegația petrolistă va pleca, în această după-amiază, către Timișoara, cu avionul, de unde își va continua deplasarea spre Arad cu autocarul. Partida de mâine va începe la ora 14.00 și va putea fi urmărită, online, pe www.frftv.ro. Printre cei care rămân acasă se află și fundașul central Paul Papp. Acesta tocmai a împlinit, la meciul cu Hermannstadt Sibiu, 200 de partide în Superliga. Prilej pentru clubul petrolist să-i ofere apărătorului de 33 de ani un tricou cu numărul 200. Papp s-a pozat la finalul partidei cu tricoul alături de coechipieri, staff și suporteri.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191