Lupii își ascult colții pentru finalul de an!

Lupii își ascult colții pentru finalul de an!

Fotbaliștii Petrolului au fost, astăzi, la o clinică dentară din Ploiești. Costică Budescu, Gicu Grozav, colegii lor, dar și o parte din staff-ul tehnic, antrenorul Nicu Constantin, directorul sportiv Claudiu Tudor și team-managerul Costel Ilie, au fost invitați să vadă cum își pot aranja o mușcătura letală pentru finalul lui 2022 în care mai au de jucat trei meciuri în campionat și unul în Cupa României.

Fotbaliștii au vizitat toate facilitățile clinici, au făcut radiografii, iar unii dintre ei au fost și consultați! Bart Meijers le-a arătat doctorilor, în glumă, că colegul său din defensivă, Marian Huja, mai are nevoie de dinți. În acest sens și ca să se convingă același Huja a fost “controlat” și de Mario Bratu!

Japonezul Seto este încă sub impresia victoriei naționalei sale împotriva Germaniei și căuta pe telefon noi știri despre noua surpriză de la Mondialul din Qatar. El spune că nu îi este frică să meargă la dentist:,,Toata Japonia este bucuroasa! Si eu m-am uitat la meci si m-am bucurat foarte mult. Poate va mirati, dar ma asteptam sa castigam! Este o clinica frumoasa, este sponsorul nostru, ne ajuta si am venit sa le dam si noi o mana de ajutor prin aceasta actiune”.

Portarul Octavian Vâlceanu și-a făcut o radiografie cu ocazia vizitei, iar doamna din cabinet i-a spus că are colții cam tociți! ,,Am mai fost aici si chiar daca vii cu emotii personalul de aici te linișteste repede. Trebuie sa-mi ascult coltii pentru a musca din adversarii care au mai ramas in acest an si vreau sa facem asta cu brio!”.


Managerul clinici, Andreea Lazăr, a declarat că clinica are un contract-barter cu clubul Petrolul. Ea i-a anunțat pe fotbaliști că vor fi programați pe rând și, dacă vor, li se pot planta și bijuterii dentare. Indiferent de situație ei vor beneficia de toate facilitățile:,,Prin aceasta vizita a fotbalistilor am incercat sa-i familiarizam cu clinica, sa vina cu curaj si sa le rezolvam eventualele probleme cat mai rapid, asta este dorinta noastra. Ei pot solicita si strasuri, adica acel diamant care se pune pe dinte, le stam la dispozitie”. Tot managerul clinici stomatologice a mai precizat că și fanii Petrolului care au abonament la meciurile echipei favorite beneficiază de o anumită reducere la serviciile oferite.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191