Lupta la sol le-a adus medalii

Lupta la sol le-a adus medalii

Lupta la sol le-a adus medalii sportivilor de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti. Judokanii au concurat, recent, la Satu Mare, la Finala Cupei României şi Finala Campionatului Naţional Ne Waza (lupta la sol) pentru seniori, reuşind să obţină 4 medalii – 3 de argint şi una de bronz. Medaliile au venit în Cupa României, competiţie în cadrul căreia Vanessa Tolea (-57 kg), Rareş Arsenie (-100 kg) şi Alexandru Petre (+100 kg) au obţinut argintul, iar Ana Tunea (-63 kg), medalia de bronz. Trebuie menţionat însă că sportivii pregătiți de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu, Doru Munteanu şi Cosmin Slăveanu, sunt juniori sau cadeţi, iar înfrângerile din finale au venit în „condiţii speciale”.

Vanessa a fost învinsă de o sportivă cubaneză naturalizată, Castillo-Garcia Thailien (medaliată la Jocurile Panamericane), legitimată la Rapid Bucureşti, Rareş a cedat în faţa cubanezului Asley Gonzalez, medaliat cu argint la Jocurile Olimpice de la Londra 2012, legitimat la CSM 2007 Focşani, iar Alex a pierdut în faţa lui Daniel Natea, judoka medaliat la Campionatul European de Seniori şi superior fizic sportivului nostru cu câteva zeci de kilograme. La Cupa României au participat 110 sportivi de la peste 40 de cluburi din ţară.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191