Mama lui Cătălin Botezatu a răbufnit la adresa Biancăi Drăgușanu, care putea să îi fie noră. „Doar cu Tania Budi ea a fost de acord”

Mama lui Cătălin Botezatu a răbufnit la adresa Biancăi Drăgușanu, care putea să îi fie noră. „Doar cu Tania Budi ea a fost de acord”

Cătălin Botezatu a dezvăluit într-un interviu pentru Ego opinia pe care o are mama lui referitoare la partenerele lui, la femeile care i-ar fi putut deveni nurori. Pe una singură doamna Maria Botezatu a simpatizat-o și nu e vorba despre Bianca Drăgușanu.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

De-a lungul anilor, Cătălin Botezatu a avut mai multe relații cu femei celebre, însă singura pe care mama lui a acceptat-o a fost Tania Budi. Despre Bianca Drăgușanu nu a avut o părere bună, nici despre Vanda Vlasov, nici despre Bianca Brad.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Cătălin Botezatu despre Tania Budi: „Acum arată superb, dar când am cunoscut-o arăta ca un înger!”

„Eu cu ea am vrut să mă însor! Mama mi-a spus tot timpul și îmi spunea și acum: „Femeia pe care tu trebuia să o iei de soție și care ți-ar fi făcut cei frumoși copii era Tania Budi!”. De altfel, cu ea a fost de acord, pe celelalte le-a urât! Asta este mama! Dar nu am cum să cert un înger! Și acum arată superb, dar când am cunoscut-o arăta ca un înger!

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Avea niște ochi superbi, care și acum sunt la fel, avea un păr superb, un timbru vocal superb, vorbea și vorbește calm. Este o femeie care nu are vârstă și pe care o iubești de la început până la sfârșit! Suntem prea bătrâni pentru asta și cred că amândoi vrem independență și vrem libertate! ( ca să se căsătorească acum)”, a povestit creatorul de modă.

Când a venit vorba despre Bianca Drăgușanu, el a avut numai cuvinte bune la adresa ei și nu exclude posibilitatea unei colaborări, ar chema-o să defileze pentru el.

„Da, dacă ea și-ar dori, da. Dacă mă sună mâine și zice: «Vreau și eu în prezentare la mine!», îi zic: “Da, feti, vino în prezentare, vino la tata!”.”, a încheiat designerul.

Despre Cătălin Botezatu

Și-a început cariera în modă în anul 1984 ca manechin al casei de modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. În anul următor, a primit, la Frankfurt, titlul de cel mai bun manechin al anului în Europa. A urmat cursurile Institutului European de Modă din Milano, unde l-a avut ca profesor pe celebrul Gianni Versace, care și-a lăsat amprenta pe multe din viitoarele sale creații.

Creatorul italian l-a ales să lucreze timp de șase luni în celebrele Ateliere Versace de la Milano. La scurt timp după reîntoarcerea în țară, Cătălin Botezatu a devenit director de stil al casei de modă Europa din București, după care și-a înființat propria casă de modă, Delphi.

În anul 2000, în Egipt, a devenit primul creator de modă din lume care a obținut permisiunea de a face un shooting în perimetrul site-urilor antice pentru colecția Egyption, fapt considerat fără precedent în lumea modei. În același an, piesele din Egyption captează atenția publicului în cadrul a două memorabile prezentări de modă la Cairo și Luxor.

În octombrie 2007, a devenit primul creator de modă care a realizat o prezentare de lenjerie în timpul unei curse aeriene, la altitudinea de de metri, pe ruta București-Paris. La Paris, designerul român a susținut o paradă a modei în cadrul evenimentului „Heritage Mode et culture – Paris 2007”, organizat la Ambasada României, sub înaltul patronaj al Ministerului Afacerilor Externe.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191