Mama lui Dan Bălan, „Tanti Ludmila” arată fenomenal! La 65 de ani ai săi se îmbracă sumar și e într-o formă de zile mari

Mama lui Dan Bălan, „Tanti Ludmila” arată fenomenal! La 65 de ani ai săi se îmbracă sumar și e într-o formă de zile mari

Ludmila Bălan (65 de ani), mama celebrului Dan Bălan (44 de ani), a găsit rețeta perfectă, se pare, pentru a fi iertată de trecerea anilor. Prezentatoarea TV de peste Prut arată impecabil la vârsta de 65 de ani. Pentru că este conștientă de atuurile sale feminine, aceasta nu ezită ca, de fiecare dată, să poarte ținute care să îi scoată trupul perfect în evidență.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Ludmila Bălan alias  „Tanti Ludmila”, așa cum este cunoscută de cei din jur, are un stil de viață sănătos! Alimentația corectă și echilibrată, dar și integrarea în viața de zi cu zi a mersului la sală pentru a face mișcare și a elimina surplusul de kilograme, o face pe vedetă să fie admirată de cei din jurul pentru felul în care arată.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

„Sportul meu preferat este înotul … de fapt, e mai mult decât sport, e un fel de meditație…iar apa cristalină a Mării este cea mai bună terapie pentru trupul și sufletul meu…”, a declarat Ludmila Bălan, pentru

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

La 65 de ani poartă ținute sexy

Conștientă de felul în care arată, Ludmila Bălan nu se sfiește să poarte ținute sumare care să îi scoată trupul perfect în evidență. Prezentatoarea TV alege fustițe scurte care îi scot picioarele în evidență dar și bluzițe mulate pe corp, de multe ori cu umerii goi ce îi pun în evidență partea de sus a corpului.

Pentru că are o legătură foarte apropiată cu fanii de pe pagina sa de Facebook, Ludmila Bălan postează periodic fotografii cu activitățile sale de zi cu zi, iar aceștia sunt foarte încântați.

„Cea mai superbă doamnă. Sunteți de admirat din toate punctele de vedere. Vă iubim enorm”, „Sunteți superbă toată! Admirație și respect din partea mea”, acestea sunt doar o parte dintre mesajele primite de vedetă.

Click! spune

Ludmila Bălan are un băiat cu care se mândrește foarte mult! Dan Bălan a reușit să dea lovitura în Moldova şi apoi în România cu proiectul O-Zone, după care a plecat să cucerească şi Statele Unite ale Americii.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191