Mamaia extremelor: Iubitorii de cluburi s-au cazat în nord cu mult înainte de weekend, sudul stațiunii pustiu

Mamaia extremelor: Iubitorii de cluburi s-au cazat în nord cu mult înainte de weekend, sudul stațiunii pustiu

Stațiunea Mamaia aparține extremelor în weekend-ul prelungit de 1 Mai. În timp ce iubitorii de cluburi s-au cazat în nordul stațiunii cu mult înainte să înceapă party-urile, sudul stațiunii este pustiu și abia se dezmorțește, în mod evident în așteptarea verii și nicidecum pentru a aștepta turiști în zilele care urmează.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Cu câteva excepții, zona Perla-Cleopatra, deși curată, este închisă aproape în totalitate. Un singur beach-bar din zonă face notă discordantă și termina ultimele pregătiri pentru a-și primi clienții în câteva zile. La fel, câteva mini-marketuri se pregăteau să deschidă.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Cu cât avansezi în nord atmosfera începe să se dezmorțească. În zona Cazino, atmosfera este deja mai animată, angajații mai multor terase făceau curățenie de zor miercuri după-amiază, alții cărau lăzile cu răcoritoare și alcool, iar alții își întâmpinau deja în stradă potențialii clienți.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Câteva standuri cu accesorii, suveniruri și haine erau deja deschise, în altele se văruia iar în altele se pregăteau ultimele detalii. Multe dintre ele își așteaptă încă viitorii chiriași. Și în această zonă, impresia generală este de curățenie mai mare decât în alte perioade, cel puțin până în momentul de față.

Zona Iaki-Rex-Vega este poate cea mai curată, liniștită, elegantă și puțin agresivă în privința culorilor, construcțiilor și a imaginii de ansamblu. În același timp este însă pustie, în lipsa teraselor deschise și a activităților de orice fel.

Standurile și gheretele din zona Butoaie sunt închise și pare că așa vor rămâne de 1 Mai, cu excepția unei mici zone unde funcționează un supermarket și un restaurant care este deschis în tot timpul anului. Ambele servesc și ca loc de repaus pentru iubitorii de sport care traversează stațiunea și în afara sezonului estival.

Cea mai animată zonă este fără dar și poate nordul stațiunii, unde funcționează cluburile, cele mai cunoscute fiind Nuba, Loft și Fratelli. În toate se făceau pregătiri de zor, unele testau inclusiv sistemul de sonorizare, iar muzica deja răsuna în parcare cu sute de locuri disponibile, spre încântarea primilor clubberi ajunși în Mamaia.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191