Manager concediat de bancă pentru că a decontat 2 sandvișuri și 2 două porții de paste pe care a mințit că le-a mâncat singur

Manager concediat de bancă pentru că a decontat 2 sandvișuri și 2 două porții de paste pe care a mințit că le-a mâncat singur

Gigantul bancar Citibank a câștigat un proces împotriva unui fost angajat care a fost concediat pentru că a decontat mâncarea pentru partenera lui, în timpul unei călătorii de afaceri, și că și-a mințit angajatorul în legătură cu asta.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Szabolcs Fekete, analist de risc, care avea o poziție de manager în cadrul CitiBank, la Londra, a dat în judecată banca după ce anul trecut a fost concediat pentru că a încalcat regulile privind cheltuielile, potrivit Business Insider.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

El a pretins că a consumat singur două sandvișuri, două porții de paste și două cafele în timpul unei călătorii de afaceri la Amsterdam, dar mai târziu a recunoscut că a împărțit o parte din mâncare cu partenera lui.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Într-un schimb de emailuri cu supervizorul său, Fekete a spus că „a verificat chitanța și nu a văzut nimic în neregulă… Eram singur în deplasare și am băut 2 cafele pentru că erau foarte mici”.

El a primit un răspuns de la superiorul său care i-a spus că decontul „include două sandvișuri, două cafele și o altă băutură… Vreți să spuneți că toate acestea au fost consumate de ”

Fekete a spus atunci că toate cheltuielile lui se încadrează în diaurna zilnică stabilită la Citibank și a precizat că nu ar trebui să-și „justifice obiceiurile alimentare”.

Fekete a mai fost întrebat dacă după cele două sandvișuri de la prânz a consumat la cină două porții de paste sau dacă le-a împărțit cu partenera lui.

Deși inițial a negat, până la urmă a recunoscut că a împărțit mâncarea, plătită cu banii angajatorului, cu partenerul partenera lui și, în cele din urmă, a fost concediat.

Fekete s-a apărat spunând că nu era într-o perioadă foarte bună, că suferea pentru că o pierduse recent pe bunica lui și că era sub influența unor medicamente puternice când a răspuns la emailuri.

Judecătorul a ajuns la concluzia că demiterea lui a fost justă, întrucât Fekete nu a fost sincer de prima dată cu privire la cheltuielile efectuate.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191