Managerul Spitalului „Schuller” mulțumeşte Primăriei Ploieşti pentru sprijin după ce unitatea a primit punctaj excelent de la ANMCS

Managerul Spitalului „Schuller” mulțumeşte Primăriei Ploieşti pentru sprijin după ce unitatea a primit punctaj excelent de la ANMCS

Spitalul Municipal Ploiesti („Schuller”) a primit un punctaj de aproape 90% din partea ANMCS, autoritate care urmareste respectarea standardelor de calitate in unitatile medicale din tara, incadrandu-le, in functie de acestea, in categorii de la I la V.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Ca o dovada a faptului ca Spitalul Municipal Ploiesti respecta intocmai aceste standarde, unitatea a fost inclusa in categoria II, cea mai buna incadrare din tara pentru un spital municipal. Categoria I se acorda unitatilor medicale universitare, insa, in acest moment, nicio astfel de unitate medicala nu a primit „nota de trecere”.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Managerul Spitalului Municipal, Maria Mihaela Iordanescu, a tinut sa felicite atat cadrele medicale, cat si personalul auxiliar, pentru scorul obtinut in urma evaluarii ANMCS, dar si Primariei Ploiesti:

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

„Vă informăm că a fost publicat în Monitorul Oficial Ordinul președintelui Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate prin care a fost publicată lista spitalelor acreditate în luna noiembrie, 2023. Spitalul Municipal Ploiești a fost acreditat, în categoria a II a, cu un punctaj de 89,11%. Acest rezultat confirmă încă odată calitatea serviciilor medicale oferite de Spitalul Municipal Ploiești, preocuparea noastră permanentă de îmbunătățire a serviciilor prestate. Este rodul muncii întregii echipe și felicitam pe această cale pe toți salariații care s-au implicat în acest proces de îndeplinire a standardelor pentru acreditare. A fost nevoie de multe investiții în infrastructură, aparatură și în resursa umană și de diversificare a serviciilor oferite. Au fost multe ore de muncă pentru întocmirea tuturor documentelor. Dar am funcționat ca o adevărată echipă și am dus totul la bun sfârșit. Mulțumim tuturor pentru efortul depus ! Mulțumim Primăriei Municipiului Ploiești și Consiliului Local pentru susținere! O parte din investițiile realizate în infrastructură au fost realizate cu finanțare de la bugetul local. Rezultatul obținut ne onorează și ne obligă în același timp, să avem în continuare același standard ridicat al serviciilor medicale oferite.

Cu respect,
Manager, Iordanescu Maria Mihaela”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191