Maraton baschetbalistic european la Ploiești

Maraton baschetbalistic european la Ploiești

Ploieștiul găzduiește, în perioada 2-5 februarie, un adevărat maraton baschetbalistic. Vor fi 18 meciuri în 4 zile, dueluri care fac parte din Turneul 2 al Grupei A – Conferinţa Sud a European Youth Basketball League la categoria de vârstă „U17”. Competiţia este organizată și găzduită de CSM Ploieşti în Sala Sporturilor Olimpia. De joi până duminică se vor disputa 18 meciuri, iar, la final, primele două clasate îşi vor asigura calificarea în Faza Semifinală a competiţiei.

Mesaj din partea judecatorilor pentru „Portocala si Onea”: Magistrati cu un profil nesanatos

După primul turneu, desfăşurat în perioada 13-16 octombrie 2022 la Hamburg, CSM Petrolul Ploieşti se află în plutonul fruntaş al clasamentului, patru echipe având bilanţ identic, 3 victorii şi o înfrângere, şi se pregăteşte de un final de săptămână cu alte patru partide: două cu ultimele două clasate în grupă, London Elite şi Napoli Basket, şi două decisive pentru calificare, cu Debrecen Academy şi Ştiinţa Bucureşti. Programul baschetbaliștilor ploieșteni este următorul:

Un băiețel de cinci ani din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, are șanse la viată dacă îi suntem alături

Joi, Ora 20:00 vs London Elite

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Vineri, Ora 15:00 vs Debrecen Academy KA

Sâmbătă, Ora 19:00 vs Napoli Basket

Duminică, Ora 13:00 vs Ştiinţa Bucureşti

În turneul 1, de la Hamburg, CSM Petrolul Ploieşti a înregistrat următoarele rezultate: 63-49 cu Academy Istanbul, 61-68 cu Balkan Botevgrad, 84-62 cu NTSV Wildcats Hamburg şi 72-58 cu Inter Bratislava. Lotul de jucători pe care staff-ul tehnic al echipei petroliste va miza în turneul din această săptămână este următorul: George Angelian, Robert Pătraru, Răzvan Popa, Christos Manthopoulos, David Naum, Andrei Velcea, Rareş Mihalache, Armand Suciu, Mihnea Nicolescu (toţi 2006), Codruţ Dinu, Rareş Movileanu, Alexandru Dimov, Luca Ionescu (toţi 2007), David Raşoga şi Mihai Oprea (ambii 2008). Sursa:csmploiesti.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191