Marian Copilu ar putea deveni noul patron de la Petrolul Ploiești! În ce stadiu se află negocierile

Marian Copilu ar putea deveni noul patron de la Petrolul Ploiești! În ce stadiu se află negocierile

Marian Copilu, fostul președinte de la CFR Cluj și Universitatea Craiova, ar putea deveni noul patron de la Petrolul Ploiești!

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Ultima dată, Marian Copilu a ocupat funcția de președinte la Universitatea Craiova, formație de care s-a despărțit în luna octombrie a anului trecut.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Marian Copilu ar putea deveni noul patron de la Petrolul Ploiești

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Marian Copilu ar putea să o preia pe Petrolul Ploiești din postura de finanțator, anunță prosport.ro.

Sursa citată susține că negocierile dintre cele două părți se află în faza finală, iar o decizie ar urma să fie luată în această săptămână sau, cel târziu, la începutul săptămânii viitoare.

Marian Copilu trebuie să plătească 2,2 milioane de euro pentru a prelua Petrolul

Marian Copilu ar trebui să scoată din „buzunar” 2,2 milioane de euro pentru a deveni patronul Petrolului. Un aspect care îl atrage pe Copilu este faptul că autoritățile locale sunt dispuse să sprijine și mai mult formația ploieșteană.

În prezent, Petrolul se află pe locul 7 din Liga 1, cu 30 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

Dumitru Dragomir a fost cât pe ce să cumpere Petrolul

Recent, Dumitru Dragomir, fostul șef LPF, a dezvăluit faptul că a fost aproape să cumpere Petrolul.

„Acum două luni au fost la mine, eram gata să iau Petrolul. Petrolul este ieftin, cu stadion, cu primarul căruia îi place fotbalul, deşi nu e aproape de echipă. Fii atent aici! Cu două milioane de euro poate să ia cineva Petrolul.

Stadionul e pus la dispoziţie Petrolului. Pe onoarea mea, costă 2 milioane. I-am chemat să semnez. Eu sunt încă verde, dar am 77 de ani. Mi-am zis că intru iar în stresurile astea. Eu dacă merg la Petrolul şi n-am rezultate, mă distrug.

Ca să am rezultate, trebuie să mai am patru-cinci milioane, ca să cumpăr jucători. Mă băgam în draci, plecam în Argentina, în Brazilia. Numai ce văd eu aveam încredere, că aşa cu impresarii ăştia… Două milioane puneam jos.

La un moment dat mai era cineva interesat, dar a fost cel care m-a convins pe mine să o lăsăm moartă. Nu îi dau numele. Unul cu bani mulţi”, a spus Dumitru Dragomir, zilele trecute, pentru fanatik.ro.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191