Marian Copilu va face o minune?

Marian Copilu va face o minune?

Marian Copilu este aproape să devină oficial al echipei Petrolul Ploiești. Cel mai probabil va deveni manager general sau președintele clubului, iar Claudiu Tudor ar trebui să revină ca director sportiv acolo unde îi place mai mult. Încă nimic nu este clar așa cum la fel nu se știe cine se află în spatele Copilului. Deși are o situație financiară foarte bună, se spune că deține afaceri în Spania, toată lumea spune că este altcineva în spatele său.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Deși are o relație foarte bună cu Arpad Paszkany, se speculează faptul că Marian Iancu, Mihai Rotaru sau ambii ar putea să finanțeze Petrolul. Sau doar primul dintre ei așa cum la fel se “vântură” numele lui Ioan Niculae ! Că o fi unul, că o fi altul, Copilu trebuie să facă o minune cu noii investitori, dar să facă una corectă, pe principii sănătoase. Să repună Petrolul pe linia de plutire și apoi să plutească spre vârf având în vedere că la anul se împlinește centenarul. Așa cum se spune că presa este câinele de pază al democrației, așa și lupii-galbeni trebuie să fie foarte atenți cu ce propune Copilu și să pună pe primul plan sănătatea clubului și nu interesul personal, aici referindu-mă la suporteri! Consilierul local Dragoș Măchițescu a dezvăluit faptul că liderii galeriei ar fi avut o întrevedere cu Copilu și că Mihai Rotaru își intră în drepturi din vară. La început de primăvară, a mai spus Măchițescu, va fi o infuzie de capital, cea necesară pentru licențiere, iar la capitolul transferuri, primul nume vehiculat este cel al portarului Arlauskis. Referitor la aceste schimbări rămân în defensivă și, deocamdată, sunt sceptic. Însă nu rămâne decât ca viitoarea structură să convingă scepticii că Petrolul are viitor frumos și de lungă durată!

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191