Marina Voica, o viață de film. Care este cel mai mare regret al său și cine a fost marea sa iubire

Marina Voica, o viață de film. Care este cel mai mare regret al său și cine a fost marea sa iubire

O viață desprinsă parcă din filme a trăit  Marina Voica. Cea mai mare iubire din viața ei, bărbatul care a contact cel mai mult pentru ea a fost de-al doilea soț, medicul Viorel Teodorescu. În ciuda faptului că s-a stins din viață în anul 1981, Marina Voica amintește și acum, cu emoție, povestea lor. 

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Recent, în cadrul podcastului „TeAscult”, moderat de Ilinca Vandici, o invitată importantă a fost Marina Voica, care a împărtășit detalii neștiute din viața sa.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Marina Voica: „Era un bărbat puternic”

În viața Marinei Voica au existat doi bărbați importanți, fiind căsătorită pentru prima dată cu Marcel Voicu, iar mai apoi cu Viorel Teodorescu,.Ultimul soț s-a stins din viața la vârsta de 41 de ani, după ce s-a luptat cu cancerul.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

,,Viorel m-a iubit mai mult decât l-am iubit eu pe el. Poate că ar fi fost altfel dacă nu îmi arăta că este la picioarele mele. Era un bărbat puternic, nu era un om slab, dar mi-a arătat prea mult, prea mult mă iubește. Bărbatul când iubește, iubește mai tare decât iubește femeia, aceasta este firea bărbatului” , a mărturisit Marina Voica. 

 La scurt timp după ce soțul ei s-a stins din viață,  Marina Voica  a mărturisit că regretă că nu l-a iubit cu aceeași intensitate cu care el a făcut-o. 

„După ce a murit, visam că eu, de fapt, îl iubesc pe Viorel, iar el nu mă mai iubește. Eu cred că aș muri pe loc, dacă aș vedea că el nu mă mai iubește. Și îmi dau seama că era combinat cu altcineva și eu am lipsit foarte mult, nu știu de ce, ani de zile, și îl sunam și i-am spus, stai un pic, dar îmi răspunzi, tu o să mă primești, nu? Și vedeam după voce că s-a dus totul. Mă trezeam toată în lacrimi, mă gândeam, Doamne, mai bine să mor mai degrabă decât să mă lase. Nu suportam”, a mai spus ea. 

Cel mai mare regret al Marinei Voica 

Ajunsă în anii bătrâneții, regretele încep să bată la ușa sufletului Marinei Voica, și cel mai mare este acela că nu a devenit mamă. 

„Cred că aș fi fost o mamă nebună, fiindcă sunt și exclusivistă. M-ar fi durut. N-aş fi trăit până atunci. Nu ştiu. Un copil este… nu știu, nu-mi dau seama. Dar aş fi fost o mamă care suferea. L-aș fi iubit prea tare și dacă nu aș fi primit la fel, mi-ar fi ucis asta”, a spus Marina Voica despre faptul că a ales să nu facă un copil.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191